Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már nagyon kínos szexrand...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már nagyon kínos szexranditok?

Figyelt kérdés
Mi történt pontosan, miért volt rossz? :)

2021. márc. 15. 00:31
 1/7 anonim ***** válasza:
23%
A csajnak annyira toltam, hogy beokádott oboázás közben
2021. márc. 15. 01:00
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
lehányt szopas kozben.
2021. márc. 15. 01:02
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Nem mosta ki rendesen magát és hát csokis lett a banánom.
2021. márc. 15. 02:44
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Felugrott egy srác üríteni, de 40 perc szopás után sem élvezett el...
2021. márc. 15. 06:31
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
2rántás után elélveztem
2021. márc. 15. 07:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szopott és közbe verte magának. Aztán elélvezett és félbehagyta a szopást.

A másik srác már verte mielőtt mentem. Így tök kanosan várt. Mivel izgató farka volt mielőtt megdugtam volna kicsit megfogdostam és húzogattam. Erre elsült :D

Aztán volt egy srác akivel megbeszéltük hogy átugrok dugni. Este 10 volt. Mondom akkor gyorsan nyomjuk le. Erre elkezdtünk dumálni. Mondom 15 perc után hogy tök jól eldumáltunk de akkor belecsaphatunk. Erre közli hogy előtte ismerjük meg egymást... Chaten meg kb az volt hoogy majd meztelen vár. Mondtam neki hogy aranyos és értem én de nem ezt beszéltük meg, tehát ha nem szexelünk akkor megyek mert másnap korán kelek. Erre a srác besértődött. Utána SMS-ben oltogatott amin jót röhögtem mert élőben legyen szemtől szembe bátor. :D De nem zavart, hisz megesik.

Aztán volt hogy a srácot dugtam egyszer csak ránk nyitott a tesója. Kiröhögte majd bezárta az ajtót :D Utólag vicces. Akkor 17 évesen nem így éltem meg.

Aztán a csúcs egy roma srác volt. Hármasozni hívott egy fehér tini haverjával. Nos a haverja létezett. Együtt laktak csak éppen nem tudott róla hogy ez van. Plusz ott volt egy öreg vén kéjenc is. Miután ezt megláttam mondtam, hogy szerintem valamit nagyon benéztem mire mondta hogy jaj nem csak a haverja közbe meggondolta magát de ő leszopna... (Közbe meg nem is tudott róla) Azonban én inkább léptem. Miután a lakás rácsát bezárta kezdett el oltogatni. :D Akkor is és most is kiröhögtem hisz mennyire szánalmas. Aztán írt hogy élőben sz@rul nézek ki :D Írtam neki hogy örülök de ne felejtse el hogy ő ezt a rosszul kinéző srácot azért le akarta szopni élőben :D

2021. márc. 15. 09:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kínosnak azért nem nevezném. Találkoztunk, életem első szopása, másfél perc alatt elment. :) Utána pedig nem volt már kedve hozzá, hogy megdugjon.
2021. márc. 16. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!