Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A meleg roma srácok jobbak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg roma srácok jobbak az ágyban?

Figyelt kérdés
Volt már dolgod roma sráccal? Hol ismerted meg? Milyen volt? Hány éves volt?
2021. márc. 13. 10:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
Még nem volt sajnos, de izgatnak a roma srácok, bár csak a fiatalabbak
2021. márc. 13. 10:07
 2/15 anonim ***** válasza:
81%

Volt pár roma passzív aki akart vmit.

1. Nem volt meg az első foga 20 évesen.

2. 17 volt de már kövér

3. 15 volt ami nekem még elég para

4. Hívogatott miután leszopott hogy adjak kölcsön.

5. Lefilmezte ahogy dugom csak észrevettem

6. Hármasra hívott de a haverja nem is tudott róla pedig csak a haverja tetszett igazán. Aztán még ő volt felháborodva hogy nem dugom meg.

7. Na ő jó volt. Izmos, sportos, szexi. Viszont a farkán fitymaszűkület volt. 23 éves volt. Mondjuk nem zavart mert uni volt és velem csak passzív de illúzió romboló volt.

Ennyi a tapasztalatom eddig. De amúgy hasonlókat nem roma srácokról is bőven tudok írni.

2021. márc. 13. 10:08
 3/15 A kérdező kommentje:
Nekem 1 volt. Ő BDSM kedvelő volt és jól nyomta annak ellenére hogy még elég fiatal volt.
2021. márc. 13. 10:09
 4/15 A kérdező kommentje:
Ja és akkor rómeón ismertem meg. (Csak gondoltam ha már kérdezek én is válaszoljak)
2021. márc. 13. 10:10
 5/15 anonim ***** válasza:
75%
Megdugnak majd lenyúlják a pénzed és a cigid.
2021. márc. 13. 10:12
 6/15 anonim ***** válasza:
14%
Őrségbe voltam egy ilyennel egyszer , megfogta a seggem .Az a jóféle fatusás Ak63 volt a őrfegyver az összes első fogát kivertem vele .Mikor felvittek az ÜTI-hez még az aznapi eltávot sem vonta meg.
2021. márc. 13. 10:17
 7/15 anonim ***** válasza:
21%
Mikor volt ez ?
2021. márc. 13. 10:30
 8/15 anonim ***** válasza:
54%
Csak büdösek.
2021. márc. 13. 10:50
 9/15 anonim ***** válasza:
33%
2000 április vagy május Szolnokon kint lőszerraktárnál .Csak nem Jobbágy honvédhoz van szerencsém :) ?
2021. márc. 13. 10:52
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem értem miért ellenséges mindenki. Fehérek közt is van sok gázos ember. Vannak normális romák és vannak nem normálisak. Bár azt érdemes átgondolni ha valaki normális mondjuk és roma akkor milyen lehet neki az hogy mindenki ha gáz van rá gyanakszik, stb....
2021. márc. 13. 11:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!