Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk, mi a legvadabb szexuális vágyatok?
Figyelt kérdés
Már kipróbáltátok? Milyen volt? Olyan mint amilyennek képzeltétek? Írjátok meg kérlek a korotokat is.2021. márc. 12. 19:46
11/20 anonim válasza:
8 az orgiát én is kipróbálnám
23p
12/20 anonim válasza:
4-5 helyes vékony srácot leszopni egymás után, akár többször is órákon keresztül és az összes spermát lenyelni, ami nem csurog ki a számból. :) A végén pedig ők elégítenének ki engem egyszerre a kezükkel, szájukkal, farkukkal.
De sajnos ilyen még nem volt és valószínűleg nem is lesz.
13/20 anonim válasza:
Én is kipróbálnám 4-5 fiúval de nem csak leszopnám őket.Mind meg csinálhatna kegyetlenül:)
14/20 anonim válasza:
Full nőnek öltözve szűz kislanykent viselkedve valaki magáévá tegyen és megtanulhassak szopni.
16/20 anonim válasza:
Hármasban közepén lenni 2 jó sráccal, farkam az egyik seggébe, a másiknak a farka az én seggemben.
17/20 anonim válasza:
Gangbang idősekkel, csak én passzív.
22
19/20 anonim válasza:
Hogy olyan srác dugjon meg, akinek van barátnője.
20/20 anonim válasza:
Egyszerre 2 vagy akár 3 vékonyka passzív nyunyó izgassa a szájával, nyelvével a testemet, farkamat, kb. úgy, mint itt 9:14-től: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!