Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy vállaljam fel magam?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vállaljam fel magam? Őszintén szólva nem megy mert mire odajutok hohy el mondom valamelyik barátomnak azonnal meg ilyedek... és nem mondom.nagyon rosz mert így fojamatosan magamba fordulok és rosz kedvem van.

Figyelt kérdés
2021. márc. 12. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Olyannak mond el akiben megbízol.
2021. márc. 12. 16:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem fogadja el, akkor valójában eddig sem volt a barátod.

Nekem ez a jelmondat segített.

2021. márc. 12. 18:35
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Kibe bízol meg? És akiben megbízol, mások titkait mennyire szokta elárulni neked? Ezekből lekövetkezhesz, hogy megbízhathatsz valakiben, én is azt hittem az egyik barátnőmről, hogy homofób, de természetesen kezelte a helyzetet
2021. márc. 12. 19:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
#3-as vagyok, ha kell segítség, akkor írhatsz nyugodtan 19/f
2021. márc. 12. 19:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!