Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok, hanyan szerettek gumi nelkul, bareback dugni? milyen elmenyeitek vannak? foleg aktivak valaszat varom. en 23, uni aktiv. irjatok kort.
Figyelt kérdés
2021. márc. 11. 11:20
1/14 anonim válasza:
Szeretek gumi nélkül dugni, de csak és kizárólag párkapcsolatban
2/14 anonim válasza:
Kapcsolatban vagyok igy gumi nelkul dugunk.
19
3/14 A kérdező kommentje:
en elotte utana is szeretem kinyalni a sracot. kozben is..
2021. márc. 11. 11:25
4/14 anonim válasza:
Csak kapcsolatban, egyébként nem. Csakis teszt után
5/14 anonim válasza:
Mindenki jobban szeret gumi nélkül, de aki nem akar hazardírozni az alkalmiban, illetve amíg nincs meg a teljes bizalom addig használ gumit.
6/14 anonim válasza:
Kb a 20% nyíltan gumi nélkül dug, kb egy újabb 50% némi rábeszélés után meggyőzhető a gumi nélküli dugásról.
7/14 A kérdező kommentje:
Jaja! 6/6 szoktad ravenni a sracokat?
2021. márc. 11. 16:57
8/14 anonim válasza:
Akik ráveszik a pasikat erre, azok belegondolnak abba hogy hány pasival dugtak már gumi nélkül? És hogy sokan csak kéretik magukat, akkor abban nem hazudhatnak, hogy egészségesek-e?
9/14 A kérdező kommentje:
Ha tudja magarol h nem egeszseges, akkor csak nem olyan szemet h gumi nelkul csinalja
2021. márc. 11. 18:36
10/14 anonim válasza:
7.-8. Ne gondoljon senki óriási rábeszélésre. Csak akiknél ki van írva, hogy "Csak gumival" ott is mondom mondjuk, hogy "Bocs, nekem fel sem áll rendesen gumiban, nem lehetne nélküle?". És a 2/3-a belemegy. Rengetegen már az első találkozón, néhányan csak pár találkozó után.
Magyarul a férfiak 60-80%-a benne van a gumi nélküli szexben így vagy úgy.
9. Én biszex vagyok ezért nincs sok férfi partnerem. Évente 2 max. Szűrésre évente járok, negatív vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!