Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Átlagos külsejű pasi vagyok....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos külsejű pasi vagyok. Miért pattintanak le más átlagos pasik?

Figyelt kérdés

Elég sok átlagos (nem sovány, nem full sportos, jó, de nem tökéletes arcú) férfinál próbálkoztam már.

Átlagos kategóriába tartozom én is.

Ezt nem csak én mondom, mások is megerősítették.

De mégis mit akarnak?

Átlagos ne full iznost akarjon, oké. Nem is olyanok közt keresek.

Igy hogy?

2021. márc. 6. 14:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
El tudom képzelni, hogy, ha egy klassz szerelésben vagy, jó fejnek mutatod magadat, akkor vonzóbb lehetsz - akár egy nem átlagosnak is.
2021. márc. 6. 14:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert sokan túlértékelik magukat. Továbbá annyi megjegyzés hogy ne izmosat akarjon egy átlagos pasi... Erre azt tudom mondani hogy kondizom és az átlagos pasik jönnek be, nem a kigyúrtak.
2021. márc. 6. 14:37
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Mutasd magad
2021. márc. 6. 20:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Neked is mivel van tele a fejed... nem mindenkit érdekel az alkatod, van, akit az arc milliószor jobban érdekel, és van, akit meg a személyiség.

És az arc is olyan dolog, hogy valakinek megvan a típusa, akkor abból a típusból a "csunyácskább" is százszor jobban tetszik neki, mint más típusból az agyonsztárolt álom fotomodell, aki meg szóba se jönne nála. Csak és kész. Ilyen az ember, és nem tudhatod, kiben mi bújkál.

2021. márc. 7. 19:54
 5/8 A kérdező kommentje:

Ja, csak amikor ez rendszeres, sőt állandó akkor ez már nem válasz rá.

3: Természetesen nem fogom mutogatni magam.

2021. márc. 8. 07:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A viselkedés,öltözködés és a duma.Ezek a fontosak.Ezek valamelyike,

biztos nem oké.Vagy mind.Változtass.

2021. márc. 8. 10:12
 7/8 sandrisbp ***** válasza:
100%
Szerintem a fellépés, a magabiztosság nagyon sokat számít. Amúgy meg az hülyeség, hogy ha valaki átlagos megjelenésű, akkor ő ne akarjon magánál jobb külsejűt. Attól, hogy én pl. nem vagyok izmos, szerintem még bukhatok és ráhajthatok az arányosan kigyúrt, sportos pasikra... persze, lehet hogy általában nem lesz sok esélyem náluk, de mégis akadhat majd olyan, akinek más jótulajdonságaim miatt így is jó leszek :). Eddig legalábbis szerencsém volt, a legtöbb srác, akivel kavartam, szerintem jobban nézett ki nálam :D.
2021. márc. 10. 05:04
 8/8 -remete- ***** válasza:
100%
Sőt tovább megyek. Alkalminál nem szamít az arc. Inkabb a kémia.
2021. szept. 14. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!