Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan aki alsogatya nelkul oltozott fel es ugy mozgott egesz nap?
Figyelt kérdés
Tudom, betegies😅. De ha igen akkor tortent valami?2021. márc. 6. 11:42
1/15 anonim válasza:
Rendszeresen csinálom, mikor nincs megszáradt alsógatyám.
2/15 anonim válasza:
Igen, volt már, hogy farmer alá nem vettem alsógatyát. Kicsit fura volt, de amúgy nem történt semmi különös.
3/15 anonim válasza:
Elinte izgató lehet de később megszokod az érzést.
4/15 anonim válasza:
Itthon nagy ritkán veszek alsógatyát, általába csak tréningruhába vagyok. Ha hazaérek bárhonnan, akkor alig várom, hogy le tudjam vetni az alsónadrágot.
( a többit privibe)
5/15 anonim válasza:
Én tegnapelőtt voltam egész nap farmerben alsógatya nélkül, kint az utcán is, és rendszeresen csinálok ilyet :D
6/15 anonim válasza:
Nyáron szinte soha nem hordok alsógatyát, de télen is elöfordulhat - nálam az öltözködés stílusától függhet.
Egyébként nem szexuális meggondolásból teszem, hanem mert az esetleg szükebb alsó nem egészséges. Ezen kívül jobban érzem magamat, ha szelözik mindenem.Otthon is állandóan meztelenül vagyok.
7/15 anonim válasza:
nyáron én sem hordok alsóneműt, mert beizzadok ott lent, nem szellőzik.
Télen szabadidőgatya alá sem veszek fel, jobban mozog, bár farmerhoz kell, mert eléggé dörzsöli, illetve ha lecsószik a slicced, akkor kikacsintgat :)
Láttam már ilyet :)
8/15 anonim válasza:
Ilyen srácokkal én miért nem találkozom?
9/15 anonim válasza:
Sziasztok! Mint tapasztalt férfiakat kérdezlek benneteket. Szóval középkorú, eddig heteró férfi vagyok. Izgat a gondolat, hogy bekapjam egy idegennek. De nem tudom, elsőre nem ijednék e meg ott, akkor? Ha mondjuk elsőre azt kérném valakitől, hogy verje ki az arcomra, hogy "szokjam", ez nagyon furcsa kérés lenne?
10/15 anonim válasza:
16 éves korom ota nemhordok alsot mert utálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!