Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van olyan pasi akinek őszül a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan pasi akinek őszül a mellkas és a fanszőre?

Figyelt kérdés
És még is hagyja. Olyan izgató szerintem.

2021. márc. 6. 07:40
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
A mellkason kicsit. Fanszőrzetem kb. 15 éve nincs.
2021. márc. 6. 08:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
hajam már ősz de alul még sötét
2021. márc. 6. 09:00
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Igen, sajnos észrevettem már 1-2 ősz szálat a mellkasomon. Alul is, mert heti 1x borotválom, és borotválás előtt látom, hogy ott is van. Engem eléggé zavar, még 36 se vagyok.
2021. márc. 6. 12:40
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Nekem a mellkasomon van ősz szál, ha strandra mentem, akkor hajfestékkel befestettem,(De most nincs lehetőség fürdő bemenni, így nem festem) Alul érdekes, hogy nincs ősz szál, már egy éve , hogy nem nyirtam, borotváltam.( 14 éves koromtól mindig borotváltam kiváncsi vagyok milyen hosszúra nő meg a fanszőrzet. De ha lehet menni fürdőbe strandra akkor leborotválom
2021. márc. 6. 13:14
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
3-aska , ne aggódj, én már 29 évesen voltam teljesen ösz,most, 32 évvel a mellkasomon és a szeméremszörzetemen is öszülök már. Ezzel szemben én nem befestem, hanem leborotválom. Pontosítok, a szeméremszörzetemet mindíg a barátom borotválja.
2021. márc. 6. 13:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem őszül a mellkas szőröm de a fanszőröm ami jó dús és barna az nem. F.
2021. márc. 7. 15:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Van, amikor meghagyon, de van mikor sokáig csupasz.

Ha egy fiatal szeretné, hogy meghagyjam, mert úgy szeretne élőben találkozni velem, akkor nem vágnám, borotválnám le a kedvéért!

2021. márc. 7. 15:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!