Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen reakciót kell adni, ha valaki köszön majd küld a farkáról több képet?
Figyelt kérdés
Sajna nem tudom.2021. márc. 5. 13:01
11/18 anonim válasza:
Nekem ha korosztályom belül van, tovább írok neki, ha kívül esik alapba nem írok rá vissza sem. De azthiszem legtöbb melegnél ki van írva milyen korosztályt keres.
12/18 anonim válasza:
Véleményezed, hogy tetszik e, vagy sem.
13/18 anonim válasza:
Nekem jöhet köszönés nélkül is😂
14/18 -,C9H13N,- válasza:
Tölts le te is egy pár f*szról készült fotót, majd küldd el neki "Az semmi, nézd az enyémet" felirattal. Egy életre békénhagy :D
15/18 anonim válasza:
ha lehetne egy 7,62-est kapna a két szeme közé
16/18 anonim válasza:
Én fiú létemre eskü nem értem az ilyen fazonokat. Mi az alapkoncepció egy ilyen bemutatkozás esetén? Heloszia és küldök egy képet a dákeszről xd
Lányok van akinek ez bejön vagy imponál?
17/18 anonim válasza:
Most látom, hogy a téma a homoszexualitásban lett megjelölve, de attól még ugyanúgy áll a kérdés.(előző vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!