Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen "állat" hogy így élvezem a masztit ?
Figyelt kérdés
Fiú vagyok , gyakran maszturbálok naponta sok alkalommal . Van hogy csak simán alsógatyában vagy fürdés során a kádban stb...
Nem tudom de akkor élvezem a legjobban mikor 'beöltözök' unikornisnak . Felveszek egy unikornis fejmaszkot és egy hosszú rózsaszín vállpántos női selyem-szatén hálóruhát (azt a csúszós fényeset) . Elkezdem benne simogatni magam főleg az intimebb részeken (seggem , herém környéke) , felállítom a farkamat , huzogatom fel le mint mindig , hevesen gyorsan csattogtatom a fitymám , közben simogatom végig tovább a herém , seggem , combom , mellem stb.. közben nyögdécselve , zihálva 'elélvezve' sóhajtozok . Ez lehet már beteges ?
2021. márc. 5. 09:48
A kérdező szavazást indított:
Ember te beteg vagy !!
Van más is ilyen őrült...
IGEN
Igen
Nem
73 szavazat
2/24 anonim válasza:
Mindenképpen szokatlan, de lehet vannak furryk, akiknek bejön
3/24 anonim válasza:
Az hogy naponta többször kivered semmi extra, mi is ezt csináltuk tinikorunkban (ki nem?). Unikornisnak beöltözve, meg női selyem hálóruhában... hát ha ja bujkál benned némi crosdresser hajnalm
4/24 anonim válasza:
Ha szexisen nézel ki beöltözve, még segítenék is akár. :D
5/24 anonim válasza:
Beteges, de ettől függetlenül megnéznélek. ;)
6/24 anonim válasza:
Hát... ha jól esik, én nem szólok bele.
7/24 anonim válasza:
Tegnap egy isteni jó rántottát csináltam. Felütöttem hagymával, szalonnával, meg volt még egy fél kaliforniai paprika. Azt is belekockáztam. Isteni, friss magvas kenyérrel ettem.
8/24 anonim válasza:
Hát ilyet még nem pipáltam...de amíg másokat nem zavarsz vele, addig úgy vered a farkad ahogy neked jól esik.
9/24 anonim válasza:
Utóbbi időben én is sokat foglalkozom magammal.
10/24 anonim válasza:
Megnéznélek így beöltözve, ahogy vered. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!