Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet online gender semleges ruhákat venni?
Non-binary vagyok, és szeretnék mostmár egyre jobban gender semlegesem öltözni. Tudtok-e valami olyan online boltot ahol van külön gender semleges vagy uniszex kategória és szállítanak Magyarországra?
A válaszokat előre is köszönöm!🥰
Most nem azért,de milyen az a gendersemleges ruha?
Hogy kell azt elképzelni?
Se nem pasis, se nem csajos
Emlékszem, hogy régebben valamilyen oldalon láttam ezt, de csak nem jut eszembe, hol. Talán valami olyasmi kategória, mint a H&M vagy New Yorker (ezekben biztos nincs)
De amúgy most ha megnézel szinte bármilyen ruhaüzletet, van egy csomó olyan ruhájuk, ami uniszex
Nézz meg egy femininebb fiú/maszkulinabb lány öltözködését és próbáld utánosni.
A ruháknak nincs nemük. Pl van vagy 6 férfi pólóm, 2 férfi pulcsim,1 terepszínű nadrágom(amire valami "Good man" vagy mi van írva a zsebére😂), 2 katonai ingem és az összes sportcipőm (kb 4) fiú részleges. Ezeket nőként tudom hordani, nem szólnak meg érte. Ugyanakkor van olyan női ingem, nadrágom és pólóm is, melyek egyáltalán nem emelik ki az alakomat, és elbújhatok bennük, ha szeretnék.
Azt javaslom, ne foszd meg magad a női/férfi ruháktól az identitásváltás miatt. Próbáld vegyíteni a különféle stílusokat, a lényeg, hogy kényelmesen érezd magad a ruhában, amit hordasz, nem az, hogy melyik részlegről van. Amúgy is, szerintem pasi részlegről is fel lehet öltözködni nőiesen és női részlegről is férfiasan, ha az ember elég ügyes😅
Átnéztem az előző kommentben a linkek zömét!
Tanulság: Eddig azt hittem, hogy kicsi a világ állatkertje, de ha ezek mind elférnek benne, rájöttem, hogy tévedtem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!