Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, külsőre nektek bejön Toroczkai László?
Figyelt kérdés
Politikától függetlenül kérdezem.
Nekem nagyon, igazi daddy, és tuti szép nagy farka van. 😋
Mit gondoltok?
2021. márc. 3. 18:38
1/15 anonim válasza:
Ütni való feje van, ezt gondolom. Inkább meghagyom neked.
2/15 anonim válasza:
Az összes meleg ennyire primitív ezen az oldalon? Mindegyikőtöknek csak a dugás jár az eszében?
3/15 anonim válasza:
#2 ugyanis ez a szex kategória. Most komolyan ide jársz olvasgatni, hogy megbotránkozz ezen? Sose értettem az ilyen agyhalottakat.
4/15 anonim válasza:
Nekem az a bajom, hogy a sok meleg ide jár kiírni ilyen idióta kérdéseket, szinte minden 2. vagy 3. kérdés a homoszexualitás kategóriában van, és meglep, hogy ennyi gyökér kiír ilyen kérdéseket, közben meg kb. a népesség 4-5 %-áról beszélünk, tehát kérdezem, hogy ennyi meleg van köztetek, akinek csak mások farkán jár az esze?
5/15 anonim válasza:
Soha! Láttam eleget közelről is, nagyon visszataszító jelenség.
6/15 anonim válasza:
#2es egyetértek, #3 szexualitás kategória, nem szex kategória, azért van különbség. Jó lenne külön kategóriát nyitni, ahol az összes ismert és ismeretlen emberre rá lehetne kérdezni, hogy dugnád? és feleannyi kérdés lenne itt...
7/15 anonim válasza:
Homoszexualitás kategória: 1ezer oldalnyi kérdés
Szexualitás kategória 25ezer oldalnyi kérdés
Ez pont 4%, miről beszélsz?
A szexualitás meg arról szól, hogy valakik valakikkel szexuális kapcsolatba lép(né)nek.
És hadd hívjam fel a figyelmet a “felnőtt párkapcsolatok” topicra.
8/15 anonim válasza:
Melegként én is inkább a felnőtt párkapcsolatok kategóriát olvasgatom, mert itt tényleg mindig a dugásról van szó.
Viszont a felnőtt párkapcsolatok kategóriából a melegek valahogy kimaradnak.
9/15 anonim válasza:
Felnőtt párkapcsolatokban sajnos nem nagyon tűrik meg a meleg jellegű kérdéseket. Párszor próbáltam, nagyon normális kérdést feltenni, de vagy apróhirdetésnek, vagy más szabályzatba ütközőnek minősült percek alatt. Gondolom teljesen véletlenül.
10/15 A kérdező kommentje:
Eddig 2 hozzászoló válaszolt normálisan...mit veszekedtek ennyit?
2021. márc. 3. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!