Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A baratom szereti, ha hosszasa...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A baratom szereti, ha hosszasan kenyeztetem a farkat a szammal. Sajnos en viszont elfaradok, es inkabb csinalnam neki kezzel, de azt meg nem szereti. Van valami technika, ami segit, hosszasan kenyeztetni amitol nem fog a szam elfaradni annyira?

Figyelt kérdés
A hosszasat ugy kell elkepzelni, hogy filmet nezunk, akar kettot is egymas utan es kozben vegig keri, hogy csinaljam neki
2021. márc. 3. 11:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora parasztal vagy, már bocsánat, te meg buta hogy teljesíteni akarod neki ennyi időn keresztül. Én is szeretem csinálni a barátomnak de vannak dolgok ami már túlzás, ez az. Ne hari, de kapsz érte valami olyan dolgot cserébe amiért megéri neked ez?
2021. márc. 3. 15:05
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem el hogy valaki ennyire önző hogy semmibe veszi közbe a másikat, nem érdekli ha fáradsz csak hogy neki jó legyen 🤦 Hagyd ott a pi.ba.. Barátom nekem addig csinálja nekem amíg ő szeretné, mert ő ad. Ha nem tudok elmenni tőle akkor jelzem.
2021. márc. 3. 15:16
 13/14 anonim ***** válasza:
79%
Hát, én lehet hogy ezzel egyedül vagyok, de én szeretek szopni, és addig szopok ameddig kell. Igaz hogy mi csak szexhaverok vagyunk. Volt olyan hagy az egyik haverjával focimeccset néztek,én pedig felváltva szoptam öket. Olyan is volt, hagy a három aktív srác kártyáztak, mi passzívok meg közben az asztal alatt szoptuk a párunkat.
2021. márc. 3. 16:28
 14/14 anonim ***** válasza:
60%
Ja, segíts rá kézzel is, ameddig pihensz
2021. márc. 3. 16:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!