Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Baj lehet velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj lehet velem?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy velem van e a probléma, vagy teljesen rendben van az ha abbahagyom a maszturbálást pár napig, akkor a első 2 napban szeretném kiverni mivel hogy vágyom rá, viszont 3 nap után már nem is húz engem a maszturbálás, volt úgy h 1 hétig is így bírtam, igaz utána ha ki vertem jobban fel izgultam, de addig szinte semmi, ez probléma lehet? Vagy ez normális? 2 hónap múlva leszek 19. És úgy tudom hogyha valaki nem veri akkor a tesztoszteron feljebb megy, akkor miért nem kívánom annyira mind amikor naponta csinálom?

2021. márc. 3. 10:59
 1/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk most jövök rá hogy ezt írhattam volna más kategóriába, most már mindegy.
2021. márc. 3. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs baj veled. Nem csak a tesztoszterin szinttől függ a szexuális vágy mértéke. Pszichológiai és más tényezők is közrejátszanak.
2021. márc. 3. 11:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez kedv függő. Lehet akkor fáradt voltál vagy ilyenek. Amúgy feljebb megy aztán ha továbbra se maszturbálsz beáll egy normális mennyiségre vagy hogy mondjam és már nem kívánod annyira. De ha jól tudom ez kb egy hónap. Amúgy én maszturbálok, és a szervezetem meg is szokta már.
2021. márc. 3. 11:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
3 as vagyok. Nem maszturbálok*
2021. márc. 3. 11:10
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs veled baj. Nálam is van (pl jelenleg is, kicsivel több mint 1 hete), hogy egyszerűen nincs kedvem és emiatt nem csinálom.
2021. márc. 3. 11:15
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi probléma nincs veled, ez természetes folyamat. A tesztoszteron szinted viszont NEM fog feljebb menni sem akkor ha nem vered, sem akkor ha vered. Fordítva működik a képlet, előbb tesztoszteron ami felpörget és azért vered, nem pedig vered és attól termelődik. Ha nem vered csak magadtól vonod meg az élvezteket.
2021. márc. 3. 12:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a értelmes válaszokat!
2021. márc. 4. 03:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!