Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív melegek! Milyen érzés az első?
Nekem az első fura volt, de nem fájt. Mondjuk én elég sokat dildóztam már előtte. :)
Kellett idő, hogy megszokjam az igazi péniszt, de mivel megvolt az összhang a sráccal, hamar elkezdtem élvezni a dolgot. Sokkal jobb volt mint bármilyen mesterséges tárgy.
Ez szerintem a partnertől is függ. Nekem az első nagyon kellemes élmény maradt, mondhatni benne van a top 3-ba. Gyengéd volt, finom és óvatos. Azonban amikor eljött az az idő, hogy élvezetet kellett, hogy nyújtson nekem akkor pedig nagyon jól tudta a dolgát. Én nekem teljesen pozítiv volt, pedig szűk vagyok eléggé ott...
26/passzív
4 faktoros a dolog szerintem:
1. Milyen a partner farka: minél nagyobb és keményebb annál nehezebben fog bemenni.
2. Milyen a lyukad: minél szűkebb vagy, annál nehezebben fog bemenni.
3. Mennyire tágítanak ki análisan: ujjazással és/vagy nyalással lehet segíteni hogy ellazuljanak az izmaid és könnyebb legyen a behatolás
4. Milyen sikosítót használtok: nem érdemes elhagyni, főleg elsőre nem, viszont bizonyos összetevők irritációt okozhatnak. Nekem pont az elsőnél sikerült kifogni egy olyan sikosítót ami elképesztően csípett. Összetevőknél keresd a citric acid-et, ezt kell mindenképp elkerülni.
A sikosítós mizériát leszámítva nekem max az elején fájt a külső izmoknál való behatolásnál, de amint bekerült a farok nem fájt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!