Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtátok már megy egy ismerősötökről hogy meleg/biszex egy randi oldalon keresztül?
Sziasztok! A minap felfedeztem az egyik meleg randi oldalon, hogy be van regisztrálva egy általános iskolás volt osztálytársam. Nagyon régota nem beszéltem vele, akkoriban jóban voltunk, de sokminden változott ezért nem beszéltünk már vagy 15 éve. A lényeg hogy nagyon meglepett, hogy meleg és hogy még vállalja is (több arcképes fotoja van fennt az oldalon). Én bi vagyok, szóval nem zavar, csak nagyon meglepődtem.
Jártatok már így, hogy egy régi ismerősökről hasonló módon tudtátok meg hogy meleg?
csak ne ítélj túl hamar. pl a minap regisztráltam ilyen társkeresőre, de nem vagyok meleg, sem bi. viszont az van, hogy valamiért nagyon tetszenek a biszex lányok. nem tudom, miért, nem képzelgés hármasról, volt már, nem nagy szám. valahogy aki az esetem, az nagy valószínűséggel az.
csak azért mondtam el, hogy lehet akár más is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!