Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnátok, meleg vagy hetero lenne a gyereketek?
14
Ezzel egyetertek, en sem vagyok oda a melegekert, sosem allitottam ilyet. Sot a gyerekvallalast ellenzem.
17
lol leszarom, hogy kibe rakod a pocsodet, csak azt mondtam, hogy nem kedvelem a melegeket. Mi ezzel a baj?
20
Remek,lepj tovabb :)
Mondanám azt, hogy jobb lenne ha hetero lenne (nem azért már bármiféle előítélet lenne bennem, hanem) hogy ne élje át azt a sok szenvedést amit ettől a keresztény néptől kapunk szeretetként.
Viszont a heterok élete sem könnyű, hiába az az "elfogadott".
Az élet olyan mint a biblia, bárhogy próbálkozol sosem tudsz mindenkinek 100%-ig megfelelni még ha akarsz akkor sem.
Mindig beléd tudnak kötni, még egy apró dolog miatt is, és átgázolnak rajtad hogy megkapják a saját javukat.
Erről szól az élet.
Szóval én csak azt szeretném, hogy boldog és önmaga lehessen.
Érdekes, az emberek úgy keresnek párt, hogy azt mondják azért szeressen a másik aki vagyok és ne kelljen megjátszanom magam.
Mégis sokan egy látszat házasságba kergetnék a melegeket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!