Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van, hogy ha meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van, hogy ha meleg vagyok már nem érdekes a véleményem?

Figyelt kérdés
GYK-n több jófej ember irt már nekem, aztán ha kiderül, hogy meleg vagyok nem válaszolnak többet.

2021. febr. 26. 07:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2%
10. Új válaszoló vagyok. A melegek ettől nemesebbek, felsőbbrendűek, jobbak, amit itt most bemutatsz? Mert valahogy most sem a jó oldalatokat mutatjátok. Ez alapján ugyanúgy hülyék vagytok, mint a heterók, csak még mellé b*zik is. Hol az extra, amit a filmek, a média, minden és minden sugároz rólatok?
2021. febr. 26. 09:34
 12/16 anonim ***** válasza:
97%
Velem is volt már ilyen, hogy tök jól elbeszélgettem emberekkel, végül facen folytattuk, majd amikor megtudta, hogy meleg vagyok, akkor törölt és többet nem írt. Számomra ez nem idegesítő és nem sértő, ez az ilyen embereknek a saját szegénységi bizonyítványa.
2021. febr. 26. 09:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hol az extra, ami a romantikus filmekben van? :) Gondolom te ott élsz, ugye? Ide meg még mindig kíváncsiságból nézel be, hátha látsz valami érdekeset, mi?!
2021. febr. 26. 09:54
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Vállaltan meleg vagyok az életbe lakó környezetemben is van aki nem szól, nem köszön nemi identitásomért 100ból 1,

Nem érdekel én ettől még köszönök neki, mert sajnos tudom hogy nagyon magányos szomorú ember hiába van családja.

2021. febr. 26. 10:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd rájuk! Ha komolyan ilyen szűk látókörű, homofób emberek, akkor nem érdemes beszélgetni velük. Ne keseredj el ezen... Nem mindenki ilyen, mint azok, akik azért nem válaszolnak Neked, mert meleg vagy.
2021. febr. 26. 11:24
 16/16 anonim ***** válasza:
91%
Mert itt valójában mindenki szexet, társat vagy havert keres, a beszélgetőtéma mindig csak ürügy. Ha kiderült hogy meleg vagy, akkor ugrott a távlati cél, mert vagy nem leszel neki a társa, vagy nem leszel neki a haverja. Tudod, egy heteró nem engedheti meg magának, hogy "a 6uzival" lógjon, mert őrá is rögtön rásütik.
2021. febr. 26. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!