Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akkor most meleg lehet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most meleg lehet?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm (fiú), és az egész osztály szerint meleg. Elég nőiesen beszél, szinte nyávog, nem öltözködik a legférdiasabban... Én már megpróbáltam kipuhatolni nála, de nemleges válasz jött. Egyszer találkoztunk, azt hittem pacsit akar adni, majd összefonta az ujjait az én ujjaimmal. Rögtön elrántottam a kezem. Megkérdezte, hogy "miért? fiúk nem csinálhatják ezt?". Ha az is sose vallaná be szerintem magának sem.

Megöl a kíváncsiság.

2021. febr. 25. 09:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
91%
Lehet csak húzni akarja a fejedet. Neked minden másik srác bejön? Lehet neki sem tetszel, csak játszik veled.
2021. febr. 25. 10:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#10 Az nem korfüggő hogy transz vagy sem, vagy bármi a szexuális beállítottsága.
2021. febr. 25. 13:23
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én heteróra szavaztam. Ennyiből nem lehet megmondani, hogy meleg-e. Egy heteró is lehet „lányos” és egy meleg is lehet „férfias” (sőt a többség az).
2021. febr. 25. 14:37
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én meleg vagyok, volt egy nagyon jó barátja a tesómnak okj-n, én mondtam neki, hogy fixen meleg. Annyira feminin viselkedésű, rázta mindig a fenekét, de amikor először találkoztam vele rájöttem, hogy nem, valóban nem meleg, egyszerűen csak csajosabb.

Ennek már legalább 5 éve, azóta kapcsolatban van egy lánnyal, és boldogok.

Általában ha egy fiú feminin, akkor meleg, de nem minden esetben. Nem szabad általánosítani.

2021. febr. 26. 10:44
 15/15 anonim ***** válasza:
91%
Nyugi nalam is sok lány barátom van..... Talán egy kicsit nőies vagyok de szerintem férfias is
2021. febr. 28. 09:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!