Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok már fiatal, mégsem tudom, hogy tulajdonképpen konkrétan mit csinál egymással két homoszexuális férfi, amikor szexuálisan együtt vannak? Mert hogy mit és hogyan csinálja a dolgokat egy heteró pár, azt szinte már az óvodások is tudják.
Figyelt kérdés
2021. febr. 24. 20:31
11/17 anonim válasza:
Újabb vénember érkezett, aki erre hokizna.
12/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
A 7-es jól leírta. Annyival javítanám ki, hogy nem mindig az aktív fél a domináns és a passzív a szubmisszív. Van, hogy ilyen szerepkörök nem is alakulnak ki egy kapcsolatban (szerintem ez a leggyakoribb eset).
Inkább úgy mondanám, hogy a passzív, akibe behatolnak (befogadó fél), az aktív az, aki behatol (behatoló fél) és perszeott vannak még az unik, ők mindkettőt szívesen végzik.
14/17 anonim válasza:
Megerősítem a 13#ast ha mar valaki lepontozta..
Aktív az aki behatol, passzív akibe behatolnak, nincs semmi köze a fogalomnak a BDSM fogalomkörhöz, hogy dominancia, szubmisszivitás, az más tészta.
15/17 anonim válasza:
Van a passzív fél, meg van az aktív fél, de biztosan vannak akik felváltva töcskölik egymást ha ez érdekel.
16/17 -remete- válasza:
A heterok is szeretik az analt. Akkor ők mist homik? Hagyjuk már. A melegek is tömúgy csinalnak mint a heterók csak ott nem nuniba meg popoba megy a dolog hanem csak popba. Oral szinten eleg nepszerü. Itt ugye az kuriózum, hogy két pasi vagy pasi és feminim fiuka ungabungázik. Azaz a nök is lehetnekelegek ök megstrappont hasznalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!