Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egyetemista melegek: milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetemista melegek: milyen karon, -szakon tanultok?

Figyelt kérdés
2021. febr. 21. 22:01
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem én vagyok a közgázos, de és akkor mi van? Ha valakit az érdekel miért ne tanulhatná és csinálhatná. A nettó 200 pedig annyira nem is rossz. De nem mindegy ki mit szeret tanulni, hol szeretne dolgozni, és mi érdekli? (főleg a homoszexualitás kategóriában....)

Gondolom a kedves 20 as valami IT-s, vagy pedig hegesztő, esetleg CNC-s. Ezek szoktak olyan nagyra lenni maguktól, miközben a világon létező millió más felsőoktatási terület az szart sem ér szerintük...

2021. febr. 22. 18:01
 22/36 anonim ***** válasza:
88%
Egy valamit mondj ami piackepes ma Magyarorszagon kerlek. A valamit ero szakember is kulfoldon. De teged nem vettek fel egyetemre, vagy milyen traumatikus elmeny ert, hogy ilyen pozitiv velemenyed van mindenrol? Egyebkent mar ilyen munkakorben dolgozom es hidd el nem netto 200ert:DD de most mar tenyleg erdekelne, hogy te mivel foglalkozol, vagy mit tanulsz. 8 altalanos azert megvan ugyis?
2021. febr. 22. 18:02
 23/36 anonim ***** válasza:
1%

Jártam közgázra is, képzeld, és el is végeztem :DD

Van elég tapasztalatom, és hogy most mert tudod hogy mi az a keresleti függvény, meg hogy a beszámoló mit tartalmaz, meg lószart se ér. Egy felkapott tucatszak, ami menőnek hangzik, ezért mennek oda olyan sokan. 4 évig szenvedtem vele, sose fogom visszakapni a fiatal éveimet.

Munkaerőpiacon pályakezdőként meg behívnak majd irodai papírmunkára excelt kezelgetni, vagy call centernek majd éhbérért. Ezt is több hónapos munkakeresés után, mindenféle túlbonyolított állásinterjú után. Meg persze elvárják, hogy legyen szakmai tapasztalat, mert persze majd anyanyelvi szintű angol ismeret is, így ami jó hely oda csak ezeket veszik fel, 100ból 1et, aki gazdag csókos, és több évig erasmuson volt kint, és 1000Ft-os starbucks-al kezdi a reggelt.

Levelezőn elvegeztem egy informatikai tanfolyamot, sokkal több értelme volt.

Csak jószándékból: gimisek, ne menjentek közgázra vagy jogra, mert meg fogjátok bánni, a ti érdeketekben mondom, nem menő, és nem piacképes.

2021. febr. 22. 18:32
 24/36 anonim ***** válasza:
89%
bocsesz de ennek kicsit olyan “nem jott ossze nekem a kozgaz akkor masnak se jojjon ossze” szaga van. A sztoridbol ordit, hogy te ugy vegezted el a sulit, hogy kozben egy percig sem erdekelt, de mit is vartal akkor? Te magad vagy az az ember a sztoridbol is, akit leirtal, hogy anyuci orulni fog neki ha elvegzi a sulit mert oltonybe jarhat dolgozni, szinte latom magam elott ahogy nulla erdeklodessel benyom anyad egy kozgazdasz kepzesre:D hat igy persze h ilyen traumatizalt lesz valaki, ha visszagondol egyetemi eveire:D ez kb olyan mintha elkuldenenek engem tanarnak, minden bizonnyal en is szidnam a pedagoguskepzest, h mekkora fostalicska, igy vezetnem le azt, h erdeklodes hianyaban kellett elvegeznem, de ez egy parttalan vita. Ha azt irom, hogy ehen fogok halni, hajlektalan leszek akkor az neked mar elegtetel? Igy mar fogsz tudni aludni?:D “kozgazdasz baratom” :) amugy meg sorry skacok, h ilyen iranyba ment el, csak annyit irtam, hogy kozgazt tanulok, most meg meglincselnek itt😞
2021. febr. 22. 18:55
 25/36 anonim ***** válasza:
2%

23as vagyok

Még annyi hogy szégyellem hogy ezt végeztem, reáltárgyaknak sokkal több hasznuk van, csak ugyan úgy kis naív 18 évesen nem tudtam, mire számítsak, csak hogy ezzel majd biztos "jól lehet keresni, meg piackepes".

Állásinterjún ha olyan le is tagadom, hogy nekem bármi közöm lett volna ehhez a büfészakhoz.

Nem mellesleg amíg oda jártam, a hallgatók 90% lenéző újgazdag sznob volt, akinek mindent alá raktak és csak megszületni volt nehéz, a belterjes korrupt felső 10% hülyegyerekei, akik kari bulikon menőzhetnek, közbe semmit se tudnak, de hát valahogy görbülve meglesz a kettes, és apuci cégében lesz meló, vagy miniszteriumba mert hát jó pártkáder csaladból származik. Semmi emberséget, kedvességet nem éreztem amig oda jártam. Ezzel szemben infosok, mérnökök irtó jófejek, nem azt külsőséges szedett szemöldökű zara ingbe menőző "valakik", velük haverkodtam.

2021. febr. 22. 19:19
 26/36 anonim ***** válasza:
86%
neked mindenki egy szedett szemoldoku ujgazdag sznob, igazabol neked teljesen mindegy az is, hogy mit ir az ember, hiszen sut rolad a nagykepuseg. Mindenki ala oda tesznek mindent, mindenki hibas, mindenki hulyegyerek csak te jartad meg a hadak utjat, te vagy a kivalasztott. Na ne kabits kerlek. Kapsz egy dijat a kitartasodert. Nagyon vakon vagy, ha azt hiszed, hogy te vagy az egyeduli, aki befejezte a sulit es mindjart nem lett gazdasagi igazgato ezzel egyidoben pedig nem kapott ceges telefont, autot es laptopot. Neked szerintem a tudasoddal, az erdeklodeseddel es a kitartasoddal is sulyos gondjaid lehettek. Ja, nehez elhelyezkedni, ja igazsagtalanok a munkaero-piaci viszonyok, mondj valami ujat amit eddig meg nem tudtunk:D
2021. febr. 22. 19:52
 27/36 anonim ***** válasza:
2%

Igen, en vagyok a hülye, buta, lúzer, fasz, tudom.

Meg kell halnom, legyek öngyilkos. Legalább a menő gyerekeknek egy vetélytarsal kevesebb lesz állásinterjún, ugy is minden erről szól, a halálos versenyről, és aki picit is más, azt el kell taposni...

2021. febr. 22. 20:02
 28/36 anonim ***** válasza:
89%
Ezt pont jo helyen mondod, jo embernek. Nekem nem kell bemutatnod, hidd el voltam mar es leszek meg homoszexualis allaskereso a magyar munkapiacon, tehat ne gyere nekem azzal, hogy eltaposnak. Sot azt is tudom milyen erzes kevesebb fizut kapni csak azert mert meleg vagy....de szo nincs arrol, hogy valakit el akarnanak taposni. Valojaban a te nezeteid hasonlitanak egy eltaposo emberehez, vegulis csak Mo. osszes kozgazdasagtudomanyi karat kuldted el muveszien a melegebbig eghajlatra:D
2021. febr. 22. 20:17
 29/36 anonim ***** válasza:
89%
Kínai szakra.
2021. febr. 24. 21:54
 30/36 anonim ***** válasza:
78%
Kémiatanár;)
2021. febr. 25. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!