Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemista melegek: milyen karon, -szakon tanultok?
Nem én vagyok a közgázos, de és akkor mi van? Ha valakit az érdekel miért ne tanulhatná és csinálhatná. A nettó 200 pedig annyira nem is rossz. De nem mindegy ki mit szeret tanulni, hol szeretne dolgozni, és mi érdekli? (főleg a homoszexualitás kategóriában....)
Gondolom a kedves 20 as valami IT-s, vagy pedig hegesztő, esetleg CNC-s. Ezek szoktak olyan nagyra lenni maguktól, miközben a világon létező millió más felsőoktatási terület az szart sem ér szerintük...
Jártam közgázra is, képzeld, és el is végeztem :DD
Van elég tapasztalatom, és hogy most mert tudod hogy mi az a keresleti függvény, meg hogy a beszámoló mit tartalmaz, meg lószart se ér. Egy felkapott tucatszak, ami menőnek hangzik, ezért mennek oda olyan sokan. 4 évig szenvedtem vele, sose fogom visszakapni a fiatal éveimet.
Munkaerőpiacon pályakezdőként meg behívnak majd irodai papírmunkára excelt kezelgetni, vagy call centernek majd éhbérért. Ezt is több hónapos munkakeresés után, mindenféle túlbonyolított állásinterjú után. Meg persze elvárják, hogy legyen szakmai tapasztalat, mert persze majd anyanyelvi szintű angol ismeret is, így ami jó hely oda csak ezeket veszik fel, 100ból 1et, aki gazdag csókos, és több évig erasmuson volt kint, és 1000Ft-os starbucks-al kezdi a reggelt.
Levelezőn elvegeztem egy informatikai tanfolyamot, sokkal több értelme volt.
Csak jószándékból: gimisek, ne menjentek közgázra vagy jogra, mert meg fogjátok bánni, a ti érdeketekben mondom, nem menő, és nem piacképes.
23as vagyok
Még annyi hogy szégyellem hogy ezt végeztem, reáltárgyaknak sokkal több hasznuk van, csak ugyan úgy kis naív 18 évesen nem tudtam, mire számítsak, csak hogy ezzel majd biztos "jól lehet keresni, meg piackepes".
Állásinterjún ha olyan le is tagadom, hogy nekem bármi közöm lett volna ehhez a büfészakhoz.
Nem mellesleg amíg oda jártam, a hallgatók 90% lenéző újgazdag sznob volt, akinek mindent alá raktak és csak megszületni volt nehéz, a belterjes korrupt felső 10% hülyegyerekei, akik kari bulikon menőzhetnek, közbe semmit se tudnak, de hát valahogy görbülve meglesz a kettes, és apuci cégében lesz meló, vagy miniszteriumba mert hát jó pártkáder csaladból származik. Semmi emberséget, kedvességet nem éreztem amig oda jártam. Ezzel szemben infosok, mérnökök irtó jófejek, nem azt külsőséges szedett szemöldökű zara ingbe menőző "valakik", velük haverkodtam.
Igen, en vagyok a hülye, buta, lúzer, fasz, tudom.
Meg kell halnom, legyek öngyilkos. Legalább a menő gyerekeknek egy vetélytarsal kevesebb lesz állásinterjún, ugy is minden erről szól, a halálos versenyről, és aki picit is más, azt el kell taposni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!