Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Engem taszít ha valaki erősen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem taszít ha valaki erősen szőrös a mellkasán, másokat is?

Figyelt kérdés
2021. febr. 21. 20:56
1 2
 1/11 Csicuki ***** válasza:
81%
Ez az adott pasitól függ, van akinek jól áll legalábbis nekem
2021. febr. 21. 21:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel remélem tudod hogy sok pasit megbántasz. Akinek szőrös, az hiába borotválja/gyantázza, nőni fog szőr, csak a lézeres segít rajta. Valakinek ez jön be, valakinek az, nem tehet róla az ember hogy milyen, és szerintem ennek a kérdésnek nem igazán van értelme, mert ezt te is tudod, hogy nem vagyunk egyformák.
2021. febr. 21. 21:23
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

nem mindenki tehet róla,hogy szőrös e neki vagy sem. egy kicsivel több empátiát neked.

attól,mert te olyan géneket örököltél,és nem vagy nagyon szőrös, attól másnak például lehet az nem jön be.

neked nem jön be, másnak igen.

megint másnak te nem jösz be, másnak meg igen. ez ennyi

2021. febr. 21. 21:37
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
3as vagyok. 2es válaszolóval értek egyet
2021. febr. 21. 21:54
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is szoros vagyok és azt szeretem, ha a partnerem is az. Ez ilyen hetero p*csák (lányok), elvárásai miatt alakult ki, miszerint a szőrös mellkas igénytelen. Hát ízlések és pofonok. 😀
2021. febr. 21. 22:08
 6/11 anonim ***** válasza:
60%

Alapban én is szőrös vagyok, nem is kicsit. Utálom magamon a szőrt. Épp ezért ha megyek valakihez, aki láthatja a felső testem, előtte leborotválom.

Közben nekem a szőrtelen fiúk jönnek be. 35f

2021. febr. 21. 22:58
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
ez van, ilyen géneket örököltünk :D
2021. febr. 22. 01:02
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
képzeld még a hátam is szőrös kicsit
2021. febr. 22. 01:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar, sőt. Imádom ha a pasi szőrös.
2021. febr. 22. 11:10
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem inkább a szőrös jön be.

Én nem szeretem a meztelen csigákat, pláne akinek még a lábai is szőrtelenítve vannak, mintha kisgyerek lenne.

De nincs ezzel baj, mindenkinek más az igénye.

Csak gondolj bele milyen fétisek vannak, az sem mindenkinek jön be, de mégis találnak rá partnert.

2021. febr. 22. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!