Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! A hosszú fityma gáz vagy szexi?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenkinek más jön be. Az enyém elegbhosszú es laza. Még mereven is befedi a makkom. Persze hatra tudom húzni simán.2021. febr. 20. 20:37
11/30 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz! Nekem rajta van a makkomon ha merev. És tök jó érzés ha úgy szopnak hogy rajta a fityma :D
12/30 anonim válasza:
nekem is rajta van, öröm látni ezt a sok hozzászólást, látom nem csak én vagyok vele így
13/30 anonim válasza:
Nekem is fedi mereven a makkot.
14/30 anonim válasza:
Nekem is olyan, dugás közben olyan mintha masztiznék, nem olyan jó az.
16/30 anonim válasza:
Nekem is fedi nagyjából, ha áll akkor is.
És én is meg nézném, hogy kinek milyen.
19/30 anonim válasza:
Nekem is fedi mereven! Jöhet privi kép. 23f
20/30 anonim válasza:
Direkt ráhúzom hogy rajta legyen mert úgy a jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!