Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegek miért ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegek miért ennyire külsőségesek?

Figyelt kérdés

Társkeresőn csak a képekre mennek.

Azt vettem észre, hogy egy egyszerűbb átlagos srácnak is ha van beállított jó szögből készített, szerkeztett profilképe, már félig nyert ügye van, mert az első benyomás nagyon fontos.

Én meg, akit helyesnek mondanak (talin mind ezt mondta), nincs normális képem, csak amin rosszak a fényviszonyok, gagyi a háttér, vagy hülye arcot vágok rajta. Ott a mosolyom is olyan mű és nem adja vissza a valóságot.

Ez miatt szintén helyes srácoknál semmi esélyem... :/

2021. febr. 10. 12:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Tegyél érte hogy ne így legyen ne itt nyüsszögj
2021. febr. 10. 13:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős. Szívás, de ez van. De ha már volt talid akkor annyira nem lehet rossz a helyzet. Az igazán helyes srácok meg nyilván tudják mennyire akarják őket így aztán válogatni is fognak. Így is tuti kapnak vagy ötven üzenetet egy nap, pár hónap múlva ugyanattól a személytől újra.
2021. febr. 10. 13:06
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Társkereső tele van helyes, gyönyörű srácokkal. De hogy évek óta ott eszi a fene őket és nem kellenek a kutyának sem?!!!!
2021. febr. 10. 13:17
 4/11 anonim ***** válasza:
89%

Tudod hogy mi a probléma-

A fotóid!

Volt randid,nagy baj nem lehet,

Mindenki a helyes srácokkal akar lenni, fiatalon.

Utána már rá jön az ember hogy nem az a lényeg, és kinek milyen fotogén az arca.

2021. febr. 10. 13:27
 5/11 anonim ***** válasza:
81%

Ez a rinya most komoly? Még csak nem is az a problémád, hogy csúnyának születtél vagy lenne rajtad 40 kiló túlsúly, hanem csak nincsenek jó fotóid.

Én is egész jóképű vagyok és kb 22-23 éves koromig nem voltak normális fotóim, csak olyanok amik neked is. Aztán elmentem egy profi fotóshoz, aki 15 ezer forintért iszonyú jó sorozatot lőtt rólam, utána pár évig azokkal a képekkel nyomultam a neten és nagyon működött.

Ajánlom, hogy öltönyben, vagy akár csak ingben készítsd el a képeket magadról. A problémád iszonyú könnyen megoldható.

2021. febr. 10. 13:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"miért ennyire külsőségesek?"

vs.

"helyes srácoknál semmi esélyem"

Panaszkodsz a felszínességre, erre te ugyanolyan vagy. Áhh... :D

2021. febr. 10. 14:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos ez megy a társkeresőkön. A fullosak még fullosabb pasikat keresnek. Aki kicsit is nem üti meg a mércét, azt tiltják, nem is válaszolnak. Lesik a csodát. Persze hiába.
2021. febr. 10. 14:56
 8/11 A kérdező kommentje:
A profilkép alapján fullosak előben sokszor nem is néznek ki annyira jól...csak mivel van egy ilyen tökéletesen elkapott képük, így mindenki velük akar találkozni.
2021. febr. 10. 15:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Eddig vakrandiból lett a legszebb párkapcsolatom :)
2021. febr. 10. 17:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor csinálj új képeket...nem nehéz.
2021. febr. 10. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!