Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uniként azt érzem, hogy amikor passzív vagyok épp az nem elég férfias?
Ez normális?
Annak ellenére, hogy mindkét szerep vonz, nem igazán merek passzív is lenni. Inkább kimarad az a rész.
A párom aktív és ő is így gondolja, ezért akar annyira aktív lenni. Én uni vagyok és egyáltalán nem tartom férfiatlannak a passzív szerepet.
Nem ez határoz meg téged emberként. Aki veled van, legyen az alkalmi, vagy tartós, a szemében ugyanolyan férfi vagy, mintha aktív lennél.
Az érzés az normális, viszont szerintem senki se veszt a férfiasságából csak azért, mert valami örömet tud neki okozni.
Ugyan ez a helyzet az érzelmek elnyomásával is, pedig a férfiaknak is van a érzelmeik, ha nem mutatják is. :)
Lemaradt gondolat: én aktívként azért lennék egy másikkal együtt mert férfi. Ha nem tartanám férfiasnak őt, mert ő az akibe behatolnak, akkor nem hatolnék bele...
Azokról meg nem tudok véleményt formáni akik erősen a feminim férfiakat kedvelik. Ez nem az én asztalom. Nekem nem erről szól melegnek lenni, gogy kerítsünk egy nyunyit akinek ha letakarom a fejét, akkor tinilányként néz ki,csak himbilimbije van.
Férfias férfi vagyok és hozzám hasonlót keresek.
Nők vagy lányosak sosem érdekeltek.
Remélem nem baj, hogy nőként válaszolok, úgy tudnád kiiktatni, ha el tudod teljesen fogadni magad, szerintem.
Ha szeretnél erről beszélgetni, írj nyugodtan, beszélgettem már sokféle emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!