Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiataloknak tényleg ekkora farkuk van vagy csak jól tudnak hazudni?
27 évesen még fiatalnak számítok?
Mereven jó ha a 10 centit eléri. Csak hogy ellenpontozzak kicsit. :D
A mai fiatalok magasabbak is, mint a 20 évvel vagy az 50 évvel ezelőtti fiatalok. Nőtt az emberiség átlag magassága az utóbbi 20, 50, 100 évben folyamatosan. A farokméret átlagban miért ne nőhetett volna ugyanígy?
Tudom ez egyáltalán nem reprezentatív, de akikkel voltam eddig kb 10 srác életemben, nekik legalább a felüknek minimum 17-18 cm volt.
17 cm, 26/F
Nekem az a tapasztalatom, hogy elég sok meleg srácnak van nagy farka. Mindenhol azt lehet olvasni hogy az átlagos az ilyen 12-14 centi környékén van, én mindig meglepődöm, de az eddigi partnereim nagy része minimum 16-17 centis farokkal rendelkezett.
Minél fiatalabb valaki, annál vékonyabb is alap esetben, ami szintén jelenthet egy kis pluszt a farokméretben. Nem túl jelentős, de ha statisztika felől közelítjük meg a dolgot szerintem kimutatható lenne a különbség. :D
8as a magasabbak az tény
De a magasság nem arányos a farok mérettel, barátom 195cm
15cm es van alatta
Én 180cm, 16cm es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!