Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Izraelben (mondjuk Tel Aviv) elfogadott dolog ha két pasi együtt van? Ott lazábban kezelik az azonos neműek kapcsolatát?
köszönöm a nagyon hasznos és szemléletes hozzászólásod, tényleg előrevitt abban, hogy a kérdésem válaszához közelebb kerüljek...
"Ez elég hihetetlen, mert szerintem bont TelAviv az a város, ami telis tele van vallási fanatikusokkal, és olyanokkal akiknek, hogy kifele mit mutatnak, az nagyon fontos, és ez alapvetően a konzervativ, vallásos hagyományra épül..."
Ne keverd az iszlám állammal :D
Ott is nagyon vallásosak, a nyilt utcán fejezik le az embereket, majd diadalittasal felemelik a levágott fejeket.
Minden vallás máshogy mutatja ki a nem tetszését.
Ez mennyivel lenne jobb és keresztényibb?
Tel-Aviv nagyobb része egy liberális metropolisz, más mint a "vidéki Izrael". Más mint egy iszlám vagy ortodox lakónegyed. Más mint Jeruzsálem, ezt mindenki tudja, aki három mondatnál többet tud mondani Izraelről. Google-ban találsz ezzel kapcsolatos cikkeket. Pl. „Tel-Aviv, a melegek metropolisza”, a kommentekben biztosan írnak személyes tapasztalókról is.
Bennem egyébként 100%-ban heteroszexuális, keresztény férfiként sem gerjeszt két vagy akár több, felnőtt embertársam szerelme hányingert, nem hasonlítom az Isten által, a saját képmására teremtett embertársaimat macskaszarhoz.
Bízom benne, hogy a homoszexuálisokat se taszítja a heteroszexuális párok nyilvános csókja, ha igen, akkor is hidegen hagy, mert meg kell tanulnunk egymás mellett élnünk. Ennek az oka nagyon egyszerű: amúgy is egymást mellett élünk….
Ha szerinted sehol nem nézik ezt el, akkor te nem néztél körül sehol, de még Budapest V., VI., VII. kerületében sem, ami tele melegbarát szórakozóhellyel, ezt még debreceniként is tudom. Berlinben évekig éltem, a barátaim között nem egy meleg volt, de bocsi, én heteroként nem felügyeltem mások szexuális életét.
A Budapest Prideon számtalan polgárpukasztás történt, szerintem helytelen módon, ami az LMBTQ közösség egy részét úgy állította be, mintha ez lenne az LMBTQ életforma. A 10-es meg úgy állítja be, hogy a hozzá a hasonló suttyó trollok alkotják a társadalmi többségét, amit a saját nevemben kikérek magamnak.
a 14-es a legjobb.
Gondolom minden olyan dologra, emberre nyílik a bicska a kezedben aki nem tetszik.
Ha valakinek idősebb párja van, ha túlsúlyos, aha látássérült, ha hajléktalan stb.
Te egyiket sem hagyod szó nélkül, hanem még belerúgsz ha az utcán látod őket, csak azért mert neked ez nem tetszik?
Bár a földön lévő eldobált szemét is szúrná ennyire a szemed, hogy nem mész el mellette szó nélkül, hanem felszeded és beledobod a kukába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!