Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ázsia aktív pasikkal hol ismerkedhetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, azt szeretnem kerdezni, hogy azsiai pasikkal hol tudnak ismerkedni? Nekem nagyon ok jonnem be es szivesen ismerkednek veluk2021. jan. 31. 02:59
2/14 anonim válasza:
Rasszistának fog hangzani amit írok. De őszintén én eddig csak ázsiai éttermek konyhájában láttam őket.
3/14 anonim válasza:
Töltsd le a blued nevű alkalmazást sok ázsiai meleg használja. Illetve ott a taimi is, bár az mixeltebb.
4/14 anonim válasza:
#2-es: Elég beszűkült világod lehet :)
5/14 anonim válasza:
Nem vagyok beszükült. Egyszerűen csak ott láttam őket.
6/14 anonim válasza:
És félig ázsiai gyereket akarsz? Ne tegyél tönkre egy életet!Mármint leendő gyereked életét.
7/14 anonim válasza:
Miért tenné tönkre azzal,hogy félig ázsiai a gyereke?💀
8/14 anonim válasza:
Majd a pasi szül neki egy gyereket, nyugi! :)
9/14 A kérdező kommentje:
6os miert tennem tonkre?☠
2021. febr. 1. 13:40
10/14 anonim válasza:
Homoszexuális kategóriában gyerekről,meg szülésről???? Normálisak vagytok????
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!