Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érdemelne az ilyen? Ki az ilyen egyáltalán?
Budapesten voltam és már nem először történik meg, hogy valakivel online megbeszélek szexrandit.
Kevés időm volt azt mondta menjek most, megadta a címét.
A képek alapján helyes huszonpár éves srác volt.
Siettem. Út közben végig üzeneteket küldött, szexuális tartalmúakat, kérdezte, hogy odaértem-e már. Aztán pár perccel érkezés előtt kilépett és többé nem írt, el sem olvasta.
Ott vártam a ház előtt, ami valószínűleg nem is az ő címe volt.
Órák múlva elolvasta, de nem válaszolt, hiába ugattam le, hiába írtam neki sokat. Majd törölte magát.
Mit képzel magáról egy ilyen rohadék?
Vajon a valós képével csinálhatta szerintetek?
Legalább a kettőből az egyik? Vagy egyik sem szerintetek?
És hogy veszi vajon ehhez a bátorságot?
Pont úgy volt ahogy valaki leírta.
Új profil volt, bár ez a planetromeo mobiltelefonos verziójában nem látszik, csak ha asztali gépen van megnyitva akkor látszik a regisztráció ideje, hogy új.
És igen tőmondatokban írt,
"Fel vagy izgulva?"
"Sokáig bírod?"
"Hova szeretsz élvezni?"
Utólag látom mintha izgatni, húzni akart volna.
Valaki írta a telefont, stb. A telefonszám se garancia. Az emberek közt mindig vannak szemetek. Tiniként hónapokig hívott egy srác. A tali napjától nem vette fel. Aznap se, de azért elmentem a talira. Ő nem.
Sajna van ilyen. Amúgy meg ritka. Én sok talin vagyok túl és kevés ilyen volt. Sokkal gyakoribb hogy pocakja van a képen meg nem volt, vagy jóval öregebb, stb. Ezeket én szóvá is teszem amúgy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!