Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megdugtam egy narancsot, baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megdugtam egy narancsot, baj?

Figyelt kérdés
Nagyon kanos voltam, és ahogy megpucoltam a narancsot a húsos résza annyira kívánatos volt, így beledugtam a farkam, de azóta nagyon csíp, és habzik is, mit tegyek?

2021. jan. 28. 21:57
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
56%
Citrommal nem próbáltad? :D
2021. jan. 28. 22:18
 12/33 anonim ***** válasza:
27%
Hol marad a jó öreg pite?
2021. jan. 28. 22:20
 13/33 anonim ***** válasza:
86%

Most nem azért... de ez tényleg nagyságrendekkel enyhébb dolog, mint amilyen beteg fétisekről tesznek fel itt kérdést. Az, hogy egy tini, akit már érdekel a szex, megdug valamit, amiről úgy gondolja, hogy kicsit hasonlíthat nemi szervre vagy végbélnyílásra, az nem betegség, hanem egészséges fiatalkori kíváncsiság. Nyilván ha lett volna ott egy srác széttett lábakkal, akkor őt dugja meg, és nem a narancsot. Ne legyünk álszentek, minden ép, egészséges tizenéves próbálta már leutánozni, hogy milyen lehet valóban dugni. Oké, nem mindenki naranccsal, de ez már részletkérdés.

Az, hogy valaki nagy vonzalmában és szerelmében pofán hugyozza a másikat, meg a mellére fosik, na, az már betegebb dolog, nem is kicsivel.

2021. jan. 28. 22:20
 14/33 anonim ***** válasza:
41%

14

Legalább ott egy másik emberrel folytatom az aktust, nem pedig egy naranccsal, ami szürreális.

2021. jan. 28. 22:22
 15/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm 14, igen ez egy teljesen más dolog, nem is értem, hogy lehet egy lapon említeni...
2021. jan. 28. 22:31
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az előző válasz tetszik! Vicces!

Habár a mai világban...? Ki tudja?

Pl. Amerikában... Ahol egy idióta mikróban szárította meg az ázott macskáját, persze elpusztult. Viszont beperelte a gyártót, mivel nem hívták fel a vásárló figyelmét a művelet veszélyére! Meg is nyerte a pert!

2021. jan. 28. 22:37
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
16-os vagyok, a 10-es válaszra gondoltam...
2021. jan. 28. 22:38
 18/33 anonim ***** válasza:
62%
Előbb megdugsz egy narancsot, mint egy p*nát? Érdekes egy agy.
2021. jan. 28. 22:43
 19/33 anonim ***** válasza:
89%
mosd meg szappannal alaposan és aludj el. holnapra jo lesz. (tapasztalat XDDD) Bár ha ilyet akarsz csinálni még akkor válassz pomelot inkább xd
2021. jan. 28. 22:45
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

...vagy görögdinnyét! Ott még a szüzesség elvételének a piros színe is megjelenhet!

😂🤣😂🤣

2021. jan. 28. 22:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!