Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mi ez a jelenség, hogy újabban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a jelenség, hogy újabban itt gyakorin mindenki sub meg dom lett?

Figyelt kérdés
Régebben csak aktív meg passzív volt, most meg egy jó ideje már csak sub meg dom. Akik ezeknek vallják magukat, egyáltalán értik is mik ezek? Vagy már egy kis enyhe passzívka is subként hivatkozik magára...
2021. jan. 26. 05:20
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Én ténylegesen a legmélyebb alárendeltségre is kész szolgalelkű sub vagyok..
2021. jan. 26. 05:29
 2/4 anonim ***** válasza:
25%
Nem jelenség. Ha felmerül egy kérdés, ami új téma, vagy régen volt ilyen kérdés, akkor természetesen írnak azok, akiket érdekel a BDSM. Mivel ez a téma érdekli őket, ezért írnak ki kérdéseket ezzel a témával kapcsolatban pár napig ismerkedési és szexpartnerkeresési szándékkal. Amikor azonban rájönnek, hogy ugyanazok az emberek írnak, plusz innen valószínűleg úgysem lesz semmi, akkor abbamarad a téma.
2021. jan. 26. 07:56
 3/4 anonim ***** válasza:
22%
Mindenki? A szomszéd Mari néni is fent van néha, de semmi ilyen aberrációja nincsen. Habár, most hogy kérdezed! Meg is kérdezem tőle is, biztos,ami biztos! 😁
2021. jan. 26. 13:32
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem senki sem tudja, hogy mit jelentenek ezek a szavak. De régen meg mindenki vámpír akart lenni, így ez elfogadható.

Én még maradtam a vámpíroknál.

2021. jan. 26. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!