Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Planetromeon direkt nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Planetromeon direkt nem olvassa el amit írok vagy van olyan, hogy technikai hiba?

Figyelt kérdés

Két emberről is szó van.

Bárki más megkapja, de ők mintha meg sem kapnák.

Voltak belépve azóta, de a pipa nem fehér, el sem olvasták amit írtam.

Korábban elolvasták és válaszoltak is, de most hogy találkozni akartam velük azért írtam, most bezzeg nem.

Igen ám, de honnan tudják, hogy mi lenne a teljes üzenetben, hogy találkozni akarnék velük?

Azt még értem, hogy azért nem olvassa el mert ő nem akar találkozni és jobb neki így mint lerázni.

De hát nem tudhatja mi van a levélben.

Vajon lehet, hogy meg sem kapta az üzenetemet?

Egyikük sem?

Amikor mások igen.

2021. jan. 24. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
85%

Meg kapta az üzenetet

De nem olvassa, igen van ilyen

Már nem érdekli, a találkozó

Általába a kép gyüjtögetők csinálják ezt.

2021. jan. 24. 19:23
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem kép gyűjtögető.

Korábban már találkoztunk élőben is.

És amikr nem azt írtam hogy találkozzunk akkor elolvasta és vissza is írt.

Na de ha nem olvassa el akkor most sem tudhatná elvileg hogy találkozni akarok vele.

2021. jan. 24. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Elvesztette az érdeklődést.
2021. jan. 24. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!