Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok az utcára vagy pl. bolta menni úgy, hogy női fehérnemű van rajtad vagy esetleg egy plug a fenekedben? Mi volt a legmerészebb helyzet?
Figyelt kérdés
2021. jan. 24. 16:22
1/11 anonim válasza:
Többször voltam jobb időkbe úgy suliba, hogy nem volt rajtam boxer. Vagy péniszgyűrű volt rajtam plusz a rövidnadrág.
Kaptam sok odapillantást ;)
22f
3/11 anonim válasza:
férfi tangában voltam edzésen is, illetve egyszer plug volt bent, míg elmentem az uszodáig
4/11 A kérdező kommentje:
Első: ez izgalmas lehetett :) harmadik: mekkora plug volt bent?
2021. jan. 24. 16:49
5/11 anonim válasza:
3. vagyok
egy kisebb méretű plug volt bennem kb fél órán át
6/11 anonim válasza:
Női tangát szoktam hordani nadrág alatt.
7/11 anonim válasza:
Plug szokott lenni bennem ha boltba megyek
8/11 anonim válasza:
Van h hetente párszor Benn van egész nap a plug vagyis fürdésig, suli közben is itthon.
Egy golyó van a plug ba, isteni érzés.
17f
9/11 A kérdező kommentje:
Jó olvasni, hogy nem csak én vagyok így ezzel :)
2021. jan. 25. 15:12
10/11 anonim válasza:
Rendszeresen női bugyit hordok főleg a tangát szeretem, de sokszor van rajtam szexi csipkés francia bugyi is. Ha hosszú nadrágban vagyok sokszor veszek alá combfixet is.
Plugot csak ritkán hordok, de jó érzés szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!