Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ajánlották már fel 4en is, hogy leszopnának úgy, hogy én amúgy heteró vagyok?
Figyelt kérdés
Melegeket kérdezném, hogy ők mi alapján szopnának le akárkit?2021. jan. 24. 12:37
11/25 anonim válasza:
Egyértelmű hogy olyan jeleket adsz. Ezen nincs mit ragozni.
12/25 anonim válasza:
Mik voltak azok az egyértelmű jelek?
13/25 A kérdező kommentje:
#12 beszélgetés során, picit kétértelműbb mondatok, stb. nem tudom feleleveníteni, mert aznap este ittunk és nem emlékszek sok mindenre már.
2021. jan. 24. 16:30
14/25 anonim válasza:
Szóval ha iszol, akkor jobban szeretnéd te is. Értem.
15/25 A kérdező kommentje:
nem kell trollkodnod, nem megy. 100% hetero vagyok semmi ferdehajlam.
2021. jan. 24. 17:04
16/25 anonim válasza:
Ne hívd a melegeket ferdehajlamúnak!
17/25 anonim válasza:
Persze, semmi ferde hajlam, de ha beiszol akkor jeleket adsz meleg pasiknak. Egyáltalán hogy a fenébe kerülsz te meleg pasik közé? Az hogy van 1 vagy 2 haverod aki meleg persze érhető, de ők elvileg tudják hogy hetero vagy. Ma de így. Édesem te most vagy kamuzol, vagy ami a legvalószínűbb saját magadnak kamuzol. A piára hivatkozni pedig egyszerűen gáz. Szó szerint szánalmas az alkoholra hivatkozni.
18/25 A kérdező kommentje:
#16 sajnálom ha megsértettelek, ne vedd magadra. és más se. pont meleg barátaim vannak, ezért se bántom őket. Elfogadok mindenkit úgy ahogy van.
#17 akkor szerinted bi vagyok?
2021. jan. 24. 17:08
19/25 anonim válasza:
Nem poénból írtad ki a kérdést sem. Nem poénból adsz melegeknek jeleket sem. Szerinted?
20/25 A kérdező kommentje:
Hát van valami abban amit mondasz. De akkor miért undorodom el a gondolattól is?
2021. jan. 24. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!