Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 éves passzív srác vagyok, és tetszem egy 17 éves srácnak. Szerintetek kezdjek vele? Nekem is bejön ő amúgy. Nem túl fiatal hozzám?
44 bi vagyok.
Volt már 3 16-18 évessel dolgom az elmúlt 1 évben!
De mindeggyik lekopott 3 hónap után padig mindent megkaptak!
Pedig ők voltak a kezdeményezők!
Lehet apak. Volt!
Igaz senki nem mondta meg valójában, hogy hány éves vagyok, mert 10 évet lazán letagadhatok!
De sajna ők mindig keresik az újat!
De próbáld meg!
Veszteni valód nincs!
Drukkolok!
Majd írd meg, hogy sikerűlt!
Eljön az az idő, amikor majd vágyni fogsz rá, hogy de jó lrtt volna még egyszer egy fiatal husit megkapni, szóval itt a lehetőség, talán utoljára.
A végén még komolyra is fordulhat, akkor meg már mindegy a kor.
Nagy korkülönbség a 17-25??? Én fiatalabbat szoptam a héten az autómban, pedig idősebb vagyok nálad. Én egyszerűen imádom a fiatal, max kb 22-25 éves srácokat, szerintem életem végéig olyanokat fogok keresni, mert ők a legszexibbek. 😍😍😍
Amúgy meg ha passzív vagy, örülj neki, hogy nem valami plöttyedt p.csű ötvenest-hatvanast kaptál, hanem egy kőkemény farkú tini dugna meg 🥰🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!