Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan meleg férfi aki próbálta már a szexet nővel?
Figyelt kérdés
Akár akkor amikor még nem volt tisztában magával.2021. jan. 19. 13:34
1/9 anonim válasza:
Igen. Alig állt fel, csak gyógyszerrel és nem is élveztem
2/9 anonim válasza:
Próbáltam de nem élveztem. Nehezen állt fel nagyon, és nagyon utáltam csókolózni.. Még most is érzem azt a fura nyál állagot.. :D
Ami nem izgat szexuálisan annak káros az erőltetése.
3/9 anonim válasza:
Mikor még nem fogadtam el hogy meleg vagyok, igen volt barátnőm is, állt a cerka, de nem élveztem orgazmusom se volt.
4/9 anonim válasza:
Akkor az már biszex szvsz vagy minimum pánszexuális.
5/9 anonim válasza:
Egyszer dolgoztam két meleg csávóval. Elhangzott közöttük egy párbeszéd, amin a mai napig jót tudok röhögni.
- basszus alig emlékszem már a csajra, akivel elveszítettem a szüzességemet, Józsi, te emlékszel a tiédre?
- ja, de nekem pasi volt
- mi? te egyből pasival?
- igen
- mekkora egy b.zi vagy te...
Mindegy, csak eszembe jutott, és még mindig szórakoztat.
6/9 anonim válasza:
Mivel bi vagyok igen.De a fiuk izgibbek
7/9 anonim válasza:
Igen, próbáltam csajjal
A csók része még úgy elment, amikor levetkőzött na akkor már nagyon kellemetlenül éreztem magam, és hát hiába szopott, egyáltalán nem állt fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!