Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy eladom a szüzességemet fiúként fiúnak?
Én ezért nem fizetnék. Ez teljesen tárgyiasítása lenne a szüzességnek, plusz a szűz személynek. Na meg ennyi erővel akkor honnan tudjam hogy velem akarja elveszíteni, vagy csak a pénzem érdekli.
Egyébként maguk a szűz pasik izgatnak, és voltam is már több szűz pasival, de egyiknek sem fizettem érte.
Ha pénzt kapsz érte, felejtsd el a Szeretkezést.
Meg leszel aszva, de kegyetlenül, utána a pénz többszörösét költheted, lélekbúvárra.
5 vagyok
Szüzike fiúk hogy lepontoztak
😂😂😂
Kifejteném
Egy jó pali akivel valóban élmény az első alkalom az nagyon türelmes, az az neki nem sok élményben lesz része passzívval hacsak nem az hogy fel avatott 1szűzet és a trófeát fel rakja a polcra porosodni. És tudjuk bár mit is mondanak ezek a hercegnők első alkalom után ha jó, ha rosz úgy Eltünnek.... Második alkalomról szó se lehet.
Lényeg, ha valaki fizet hogy szüzet avathasson, az élvezni is akarja a szexet. És amit egy rutinos aktív élvez azt egy szűz passzív ritka hogy ki bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!