Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex közben nektek is van székelési ingeretek? Mit csináltok ilyenkor?
Figyelt kérdés
Légyszi csak normális válaszokat.2021. jan. 16. 16:13
11/25 anonim válasza:
-es szerintem is rád férne inkább az olvasás.
13/25 DominikX válasza:
14/25 anonim válasza:
De ki mondta hogy a vastagbélig kell nyomni? Ott egy “nem” a vastagbél előtt. Az egy tagadás.
15/25 DominikX válasza:
Először ő írta, hogy hülyeség a beöntés, mert a végbélen sok “anyag” szívódik fel.
Erre én írtam, hogy biztos nem, mert a végbelben a széklet nincs sokaig, ezért ott semmilyen anyag nem szívódik már fel.
Erre ő jött a kúpokkal, hogy dehát azt is oda nyomjuk így felszívódik..
Szóval miről is van szó?
16/25 A kérdező kommentje:
De abban a többség egyetért, h akkor lehet igazán ellazulni szex közben ha előtte alaposan kimostuk?
2021. jan. 19. 13:24
18/25 anonim válasza:
Hát igen, ez a bajom az anális szex dologgal, túl macerás...kimosni, nem kimosni, székelési inger, berepedés, kaki, puki...
19/25 anonim válasza:
Alapvetően énis és a párom is szeretjük a kakit szóval mosás nélkül elvagyunk csak ritkán szexelunk az ágyba h ne legyen koszos.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!