Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idős 60 év fölötti férfiak! Merre felé keresítek a boldogságot?
2-eske, és ezzel nagyon nem vagy egyedül !
Amíg nem volt meg a mostani élettársam, a párom, addíg hagytam magamat sodródni. Mindíg egy nálam fiatalabb tette nekem a szépet, ami persze, jólesett ! A tapasztalatom, hogy a fiatalok jelentös része magánál idösebbeket keres akár csak egyéjszakás kalandra, akár partnernek.
Biztosan találsz majd ilyen kinézettel és olyan belsővel idősebb férfit, akivel jól egymásra találtok és megértitek egymást.
Én ugyan még "csak" kora ötvenes vagyok,de se ősz hajam,se ősz bajuszom, de nem mondhatnám, hogy meg tudnék ismerni egy fiatalabb srácot, aki partnert, komoly kapcsolatot keres.
Alkalmiban sikerem lenne, ezt tudom, de végre jó lenne ismét egy párkapcsolat, de mivel nem vagyok öreges, sem punnyadt, valahogy kicsúszok a szűrőn :)
De ha ezt olvassa olyan, aki normális, emberi kapcsolatot keres, egy ötvenessel, akkor ne kíméljen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!