Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sportolás meztelül? izgat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sportolás meztelül? izgat titeket? esetleg csináltátok már? 24/F

Figyelt kérdés

2021. jan. 7. 12:38
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
81%

#10-essel egyetértek. Férfiaknál azért nem praktikus az általános meztelenség, mert a himbilimbi ugrál ide-oda. Amelyik sportnál ez nem számít, azt jó meztelenül.

#9-nek: ezek nem koedukált foglalkozások voltak. A lányok külön úsztak, úszódresszben.

2021. jan. 7. 13:25
 12/24 anonim ***** válasza:
94%
Én futottam már meztelenül fogadásból egy kihalt külvárosi részen kocsi után, amíg meg nem álltak hogy visszaszállhassak :D
2021. jan. 7. 15:53
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Itthon már edzettem meztelenül.
2021. jan. 7. 17:37
 14/24 Béla211 ***** válasza:
100%
Én szeretek. Mivel nudista strandra szoktam járni. Ezért volt már hogy így sportoltam. Úszni nagyon szuper meztelenűl. De pin-pongoztam meg röplabdáztam is meztelenűl. Itthon is ha tornázok meztelenül szoktam.
2021. jan. 7. 17:41
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Wrestling 😜
2021. jan. 7. 18:47
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Rendszeresen súlyzúzok, edzek pucéran, de eddig csak háromszor volt társaságom is. De a végén azoknál kufirc volt
2021. jan. 7. 20:16
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Próbáltam,és tetszett. Amit előttem írtak az amerikai példát, na ott lettem volna :D
2021. jan. 7. 22:30
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

A naturista sportversenyeken én is meztelen veszek részt bizonyos sportágakban. De nem mindenben praktikus, ahogy fentebb is írta 14#.

A labdajátékoknál (pl. röplabda) kellemesebb egy sportmelltartóban játszani a nagyobb mellű nőknek. Vagy a homokban zajló strandröplabdázáskor se szeretik sokan, ha mindened tele megy homokkal. Ott még a fiúk is felvesznek gyakran egy alsót. Vagy fekvőtámasznál is zavaró a fiúknak, ha a himbilimbijuk a földet éri. Ott is elfogadott, ha nadrágban vagy. De nagyon sok mindent lehet csinálni meztelen. A legjobb meztelenül az úszás, a petanque. No meg a sakk.:-))

2021. jan. 8. 08:12
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez a 6-os válaszoló által írt meztelen úszás amúgy kötelező volt mindenkinek akkoriban a középiskolákban, vagy csak választható, ha valaki így érezte kényelmesebbnek?
2021. jan. 8. 15:41
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Itthon csak meztelenül szeretem végezni a súlyzós, akár saját testsúlyos edzést vegyesen.
2021. jan. 8. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!