Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzívok! Tudnátok válaszolni pár kérdésemre?
Figyelt kérdés
Tapasztalt passzívok (és unik) véleménye érdekelne. Több apró kérdésem is lenne.
Kezdő uni vagyok.
2021. jan. 2. 02:18
12/17 anonim válasza:
Bocsáss meg. Írhatunk saját tapasztalatokat, de nem biztos hogy a párod is arra vágyik vagy úgy élvezné.
Neked kellene vele leülni és komolyan megbeszélni ezt a kérdést, mert ez téged nagyon nyomaszt.
13/17 A kérdező kommentje:
Hát most saját tapasztalatok érdekelnének első körben.
Később majd megbeszélem vele nyilván.
2021. jan. 2. 13:13
14/17 anonim válasza:
Elsőre is vele kellene megbeszélned. A te párod, a ti szexuális életetek. Ne mi mondjuk már meg hogy neki hogy a jó
15/17 A kérdező kommentje:
A továbbiakban olyan írjon már, aki válaszol is.
Köszi.
2021. jan. 2. 14:43
16/17 anonim válasza:
Ne parázz rá. Lehet, hogy csak nem szereti kimutatni, megjátszani magát mint ahogy én sem, de attól még nagyon élvezem. Ha viszont előadod, hogy mennyire bizonytalan vagy magadban, akkor te sem fogod élvezni, és ő sem, az meg eléggé megöli a romantikát. Persze az egész attól is függ, hogy mennyire vagytok őszinték egymással, illetve milyen a barátod személyisége. Írhatsz privátot is ha gondolod.
17/17 Lacás1976 válasza:
Szia uni vagyok 44 éves párom 31. Otthon én vagyok a passzív. Kérdezz bátran privátba bármit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!