Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak olyan melegek, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan melegek, akik teljesen fiúsak, és csak fiú/férfias az érdeklődési kőrük is? (pl. mérnök szakma, foci, akciófilmek, f^rfias zebe, stb.)

Figyelt kérdés
Aki nem általánosságban válaszol, hanem konkrétan leírja, hogy "igen, én ilyen vagyok", az kort is írjon légyszi.
2021. jan. 1. 22:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

Igen ilyen vagyok (szeretem a sportokat a jó akció filmeket)

21/p

2021. jan. 1. 22:40
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

vannak

mért ne lennének?

vagy mert valaki homo, az varrónőnek tanul vagy mire gondolsz? :D

hülye kérdés

2021. jan. 1. 22:41
 3/11 anonim ***** válasza:
92%
Én is a férfias passzív pasikat szeretem....de nekem a férfiasság nem abban merűlbki hogy mit dolgozik ,mi érdekli.Legyen határozott,legyen szakállas ,borostás.amit persze ápol.Ne legyen affektálós.
2021. jan. 1. 22:44
 4/11 anonim válasza:
86%

Vannak. Én nem vagyok az, de volt egy meleg pár ismerősünk előző párom lévén (40 év körüliek), akik úgymond a "normális" melegek közé tartoztak. tehát ha ránézel, nem ordít róluk, hogy azok. Sőt, akkor sem, ha leülsz velük beszélgetni. Teljesen normális, normálisan kinéző, átlagos férfiak voltak. És nagyon kedvesek és amúgy értelmesek is voltak. Szerintem ezzel semmi baj sincs.

Én attól vagyok rosszul, amikor a melegek erre direkt reklámozzák és rájátszanak. Amikor kimondottan b#zisan beszélnek, mellé tök b#zisan mutogatnak meg artikulálnak, nyávognak, és ordít róluk, meg a kinézetükről, hogy azok.

Na, ez egy kicsit idegesítő.

Én tök hetero vagyok, mégse rajongok a fociért, nem szeretem a sört, és van hogy néha-néha hallgatok "csajos" zenéket. Mindemellett a külsőmmel és a megjelenésemmel pedig szeretek foglalkozni hetero férfi létemre (nyilván az ésszerű határok között)

Gondolom ugyan ez létezik fordítva is. Vannak férfiak akik annak ellenére hogy melegek, abszolút hozzák a klasszik férfias-férfi tulajdonságait.

2021. jan. 1. 23:01
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

Kifejezett férfiasnak nem mondanám magam, mert karcsúbb vagyok, de nem mondja meg senki rólam hogy meleg vagyok.

Amúgy meg autószerelő vagyok.

Imádom a kocsikat, kamionokat, nagy járműveket.

21f

2021. jan. 1. 23:04
 6/11 anonim ***** válasza:
94%

Én inkább fiúsnak mondanám magam,a megjelenésemből,beszédemből ítélve nem gondolják az emberek,hogy meleg vagyok. Mindezek mellett szeretek sportolni,szeretem a sportokat különösen a focit,és kézilabdát. Szívesen nézek akció,thriller filmeket. Ezen kívül érdeklődöm az autó-motor téma iránt is.

Közgazdasági irányban tanulok

19/F

2021. jan. 1. 23:39
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Én informatikus vagyok, szeretem a sört a sportokat... kinézetre férfias vagyok teljesen, senki nem mondja meg rólam, viszont csak a 4 fal között az ágyban szeretek "nő" lenni, full passzív vagyok és ha van rá igény szívesen veszek fel női ruhát.

31/F

2021. jan. 2. 00:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is fiús vagyok, nagyon sokan heterónak gondolnak, csajok is betámadnak:D

Rockzenét hallgatok, akciófilmeket, horrort, thrillert nézek. Imádok sportolni, imádom a k1b4szott nagy járműveket. 20F

2021. jan. 2. 16:49
 9/11 anonim ***** válasza:
84%

Na kedves kerdezo tudtal valasztani? Ennel sz*rabb latens parkereso posztot meg nem lattam:D nyilvan legyen az embernek elkepzelese, de kommunikalni tudjon es ertelmes legyen, ez legyen a legfontosabb.

Egyebirant en is teljesen atlagos 25 eves vagyok, az egeszseges 25 evesek normal erdeklodesi korevel, kozgaz-hallgato, aki a ferfi munkatol sem retten meg, jaaa es imadom a sort:D. Szerintem tok alap, hogy ha valaki meleg meg nem kene dobalnia magat, divaskodnia, meg ugy altalaban tudjon mar becsavarni egy villanykortet, ellenkezo esetben messzirol kerulendo.

Ja es korte mellett palinkat is tudjon becsavarni anelkul, hogy megkonnyezne. Alap dolgok:DD

2021. jan. 13. 13:21
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó, te egy megkeseredett pár nélküli alkoholista vagy.
2021. jan. 14. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!