Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitt próbálnátok ki Bdsm téren?
Figyelt kérdés
Én a kötözést az erényövet szájpecket és azt hogy sub legyek
21/P
2020. dec. 30. 21:45
11/18 anonim válasza:
Fiatal még nem túl tapasztalt domként nyitott lennék kb mindenre szintén fiatalabb subbal.
12/18 anonim válasza:
Párom szokta a herémet jól megcsapkodni, előtte állok széttett lábbal és hátra kötött kézzel, szopja és veri a farkam, közben meg jól oda csap, vagy megrángatja. Valamikor ugyab ezt szokta, miközben rajtam lovagol.
13/18 anonim válasza:
Én azt próbálnám ki, hogy egy izmody 18-30 év körüli, izmos srác szadizzon meg.
19/F
14/18 anonim válasza:
Elég sok mindent kipróbálnék
Pl kötözés, fenekelés, csipeszek, viasz, edging, élveztetés,...
Tapasztalom viszont még nincs
18L (bi)
16/18 anonim válasza:
Nyilván nem öregekkel de én nagyon nyitott lennék ilyesmire. Ha 25 alatti sub vagy, írjatok rám. (Gondolom lejött, hogy 20 dom)
17/18 anonim válasza:
Különféle pózokban kikötözve lenni, miközben izgatnak, büntetnek.
35f
18/18 anonim válasza:
Én nagyon ki szeretném próbálni hogy nővé neveljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!