Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
Kezdem rosszul érezni magam amiatt ahogy gondolkozom...
szerintem nem igazságos a családi bántalmazást azonosítani a hetero családokkal, a “szivárvány” családokat pedig isteni szintre emelni.
Egy kicsit úgy érzem, ezt próbálják lenyomni a torkunkon.
FONTOS! -> nincs bajom a nem heterókkal, van is olyan ismerősöm és nagyon bírom, nem vagyok homofób, csak szerintem ez most egy kicsit túlzás.
Jól vélekedem? Igazam van? Vélemények?
Normális válaszok legyszi.
2020. dec. 30. 20:54
11/12 anonim válasza:
És hogy a kérdésre is válaszoljak!
Miért lennél rossz ember?
12/12 A kérdező kommentje:
9. Válaszoló, én csak abból gazdalkodtam amin van, ezek szerint nem voltam elég tájékozott, mert én egy csomó olyan videót, véleményt láttam, hogy valamiért azonosították, hogy a hetero családokban nagy mennyiségű a bántalmazás (én sem gondolom így, hiszen magam is szerető családban elek)
2020. dec. 30. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!