Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehet valakinek ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valakinek ennyire szép arca?

Figyelt kérdés

[link]

10ből mennyire jön be nektek?

2020. dec. 30. 14:18
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, meg akárki, aki itt vitázik. Nem lenne okosabb csak csöndben elfogadni más véleményét? Mindenki különbözik a másiktól, mindenkinek van egy ízlése, ami lehet hasonló másokéval, de teljesen sosem lesz azonos. Kérdező, neked ez jön be, másnak meg más. Egyszerűen nem értem, hogy pont a homik akadnak ki ezen. Homik mondják éppen magukról, hogy "színesek", nem? Akkor meg WTF? Ez most pont ugyanolyan, mikor a heterok akadékoskodnak, hogy hogyan lesz már a f*szt szeretni. Nem így gondoljátok? Legyetek már okosabbak.
2020. dec. 31. 14:09
 32/46 anonim ***** válasza:
91%
*hogyan lehet
2020. dec. 31. 14:10
 33/46 anonim ***** válasza:
65%

A kérdező kicsit kattant

Azért mert te oda vagy valakiért, azért másoknak nem kell tőle elolvadni.

A képen látható fickó egy átlagos vagy inkább átlag alatti pasi arcra.

Szerintem.

De azt nem vonom kétségbe, hogy neked ő a legszebb arcú pasi

2020. dec. 31. 18:13
 34/46 anonim ***** válasza:
19%
nem küldök álmaim pasijáról, mert hetero vagyok. de nem értem, minek kell ilyen szánalmasan áradozni, hogy hogy lehet valakinek ilyen szép arca. ilyet mi sem szoktunk.
2021. jan. 1. 17:26
 35/46 anonim ***** válasza:
76%
"Hetero vagyok." Értem amit mondasz, de úgy magad alá b*sztál ezzel a "szánalmas" jelzővel. :D Vicc vagy te is.
2021. jan. 1. 17:31
 36/46 anonim ***** válasza:
22%
ROhadtul nem érdekel, ki mit szól a jelzőimhez ezen az oldalon. Ez csak egy oldal. Egy béna oldal, ahol az arc figyelőszóra idetolja ezt kérdést is mindig, amikor nem érdekel. Véletlen sem az oldalban van a hiba, hogy nem tudják normálisan megcsinálni, hogy ne keveredjenek a teljesen más érdeklődésű emberek kérdései. Ez a továbbgörgetsz blablabla nem érdekel, mert nem továbbgörgetni lennék itt, hanem az engem érdeklő kérdéseket olvasni. Miért is btam magam alá? Azért, mert egy bénán megcsinált anonim oldalon bármit is írok, az nem tök mindegy? El nem tudod képzelni, mennyire tartanak szánalmasnak vadidegen emberek béna anonim oldalakon.
2021. jan. 1. 18:40
 37/46 anonim ***** válasza:
51%

* El nem tudod képzelni, mennyire nem érdekel, hogy mennyire tartanak szánalmasnak vadidegen emberek béna anonim oldalakon.

Látszik, milyen béna oldal, még javítani sem tudom az üzenetet

2021. jan. 1. 18:42
 38/46 anonim ***** válasza:
74%

Vicces vagy. Ismered a mondást gondolom. "Kinek nem inge, ne vegye magára." Nem kell nekem semmit bizonygatnod. Ha ennyire biztos vagy magadban, akkor ne bizonygasd.

Az oldal a hibás, mert rosszul fogalmazol? Mindig lehet kifogást keresni. Előbb magadban próbáld megtalálni. ;)

2021. jan. 1. 19:04
 39/46 anonim ***** válasza:
Húha, valaki itt nagyon méregzsák lett az újévben 😂😂 #36 #37
2021. jan. 1. 20:09
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

Igen, egyeni izles

Nekem abszolut nem jon be

2021. jan. 1. 20:12
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!