Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig szokott előkészíteni egy aktív behatolás előtt?
Ujjazásra/nyalásra gondolok.
5 perc, 10 perc kb?
Ez változó, a lány pár perc alatt benedvesedik, ha izgalomba jön. Akkor tudod csak bedugni, ha kellően tág és nedves, persze a tiéd is nedvesedik, így segíti elő a behatolást. Én szeretem a hosszú előjátékot, de ez egyén függő.
28f
Meleg fiú vagyok.
Elnézted a kategóriát.
Az ánusz magától amúgy se nedvesedik.
Egyénfüggő
Van akinek 10 perc is kell
Van akinek 1perc se
Változó, van hogy pár perc is elég, de alapvetően én szeretem, ha a pasim hosszan izgatja a popsim mielőtt jól megdug ;)
32/p
Teljesen egyénektöl függö dolog. De miért érdekel pont az ideje ? Ha együtt vagy valakivel, akkor egymásra figyeljetek, és, ha eléggé kitágult, akkor mehet a dugás.
Hogy ki mennyire éli bele magát, hogy mennyire jó az összhang, hogy elötte megbeszéltétek-e, hogy ki mit es hogyan akar csinálni.... és természetesen függ az illetö fizikai tulajdonságaitól is. pl. mekkora a lyuka...
Nekem pl. nagyon kicsi, mert egyszer operálták, és kicsire varrták össze.
Nem is vagyok nagyon alul, inkább felül, pedíg a barátommal igazán megértjük egymást az ágyban (is) Volt, hogy én nagyon akartam, hogy dugjon meg, de nem sikerült. Volt, hogy spontán jött, és jó volt mindkettönknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!