Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha túl kicsi a farkam a nőknek (szerintem) akkor legyek inkább passzív meleg?
Figyelt kérdés
Elég erős kétségeim vannak, hogy ki tudok-e elégíteni egy nőt a farkammal, mert hát... nem valami nagy. Pasival nem voltam, de izgat a téma, lehet jobban megérné ha elmennék passzív melegnek?2020. dec. 28. 20:38
11/14 anonim válasza:
Csak akkor, ha tényleg bejön a dolog
AMúgy semmit sem ér
De ha igen, akkor is vannak olyan aktívok, akiknek derogál a látványa, velük használj tangát
12/14 anonim válasza:
11 cm azért még amolyan határeset szerintem. Meg ugye attól is függ a megítélése erősen, hogy mennyire vastag. De amúgy igen, van az a méretkategória, például mikropénisznél mindenképpen, amikor az adott srác jobban jár szerintem, ha inkább a fiúknál próbálkozik. Már legalábbis ha csak minimális hajlamot érez ez irányban, és nem undorodik teljesen a gondolattól, hogy egy másik fiúval legyen együtt.
13/14 anonim válasza:
Ez olyasmi, hogy ha kihullik a fogad, akkor rá kényszer a bébi étel?! Sajnálatos. Én inkább akkor nem csinálnék semmit, de hogy seggbe emiatt nem csinálna senki, az biztos. Ha meg homokos vagy, ne fogd erre. :-)
14/14 anonim válasza:
Keress egy olyan nőt aki szeret és eszedbe se fog jutni a farkad mérete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!