Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem utálatos ha belemásznak a párom barátai a magánéletünkbe?
Kommentálják hogy én vagyok-e a top vagy bottom.
Figyelmeztetnek, hogy jól kell bánnom vele.
A párom elmondja nekik az összes titkomat a megkérdezésem nélkül.
Sokszor úgy érzem mintha nemcsak ketten lennénk a párkapcsolatban, hanem a barátai is. És ez zavar.
Az természetes, ha az embernek van/vannak bizalmasai. Azért olykor jól esik megbeszélni magánügyeket. Ha negatív akkor megkönnyebbül az ember, ha pozitív, akkor pedig jól esik dicsekedni. De nyilván van egy határ.
Ha valamit megosztasz vele, amit nem szeretnél, ha más tudna, akkor elég gusztustalan dolog, ha ezt továbbadja. A szexuális életetek a ti magánügyetek, ebbe beleszólni senkinek nincs joga.
Én tavaly az exemmel hasonló dolgok miatt szakítottam.
Addig voltam jó, még mindenki dicsért, és örült, hogy vagyok neki, és milyen normális vagyok. Addig minden oké volt, ameddig a legjobb barátja nem tett rám megjegyzést. Ezután volt egy búcsúbuli, ahol elég rosszul éreztem magam, mert mindenki tojt a fejemre, és még be is szóltak nekem. Ő ezt részben elismerte, de ő neki a barátok fontosak voltak. Így szakítottam vele.
33/F
De mi meleg fiúk vagyunk.
Kategória...
Szerintem ez személy függô.
Engem például szerintem ez nem zavarna, amíg a barátai nem esnek át a ló túloldalára, vagy, ha külön meg nem kértem volna a párom, hogy ezeket ne mondja el nekik.
De ezt szerintem vele beszéld meg, ne itt gyakorin várj megoldást. Mondd el neki, hogy ez téged zavar és több intimitásra vágysz, ha ezt képtelen tiszteletben tartani, akkor én dobnám, de ne várd el azt, hogy úgy kezelje a kapcsolatotokat, ahogy ezt te akarod, ha nem mondod el neki azt, hogy te hogyan is akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!