Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak szerintem utálatos ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem utálatos ha belemásznak a párom barátai a magánéletünkbe?

Figyelt kérdés

Kommentálják hogy én vagyok-e a top vagy bottom.

Figyelmeztetnek, hogy jól kell bánnom vele.

A párom elmondja nekik az összes titkomat a megkérdezésem nélkül.

Sokszor úgy érzem mintha nemcsak ketten lennénk a párkapcsolatban, hanem a barátai is. És ez zavar.

2020. dec. 28. 01:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Ilyen mértékben már én sem hagynám, hogy belemásszanak az életünkbe. Ettől a “jól kell bánnod vele”-től meg világ életemben falra másztam, pláne amikor szülők mondják. Nálam ez rányomná a bélyegét a kapcsolatomra velük, ha ezt mondanák így többször is. Nem könnyű a helyzeted, mert a párod szerintem is az a típus, akinek hogyha felhívod erre a figyelmét vagy megkéred arra hogy ne így csinálja még neki állna feljebb és tökre nem értené, hogy mi ezzel a baj. Még te lennél hibásnak beállítva. Azért egy próbát megér, mert néma gyereknek ugye anyja sem...
2020. dec. 28. 12:52
 12/18 anonim ***** válasza:
71%
#2-es kommentelő azért ez elég durva túlzás volt ilyenért szakítani
2020. dec. 28. 13:39
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Az természetes, ha az embernek van/vannak bizalmasai. Azért olykor jól esik megbeszélni magánügyeket. Ha negatív akkor megkönnyebbül az ember, ha pozitív, akkor pedig jól esik dicsekedni. De nyilván van egy határ.

Ha valamit megosztasz vele, amit nem szeretnél, ha más tudna, akkor elég gusztustalan dolog, ha ezt továbbadja. A szexuális életetek a ti magánügyetek, ebbe beleszólni senkinek nincs joga.

Én tavaly az exemmel hasonló dolgok miatt szakítottam.

Addig voltam jó, még mindenki dicsért, és örült, hogy vagyok neki, és milyen normális vagyok. Addig minden oké volt, ameddig a legjobb barátja nem tett rám megjegyzést. Ezután volt egy búcsúbuli, ahol elég rosszul éreztem magam, mert mindenki tojt a fejemre, és még be is szóltak nekem. Ő ezt részben elismerte, de ő neki a barátok fontosak voltak. Így szakítottam vele.

33/F

2020. dec. 28. 17:22
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, hogy ez olyan nagy baj-e. Nekem van 2-3 barátnőm, külön-külön, és mindegyik tudja, persze külön-külön megbeszélve, hogy mikor kivel járok, milyen a kapcsolatom vele, miért vagyok szomorú v. mi dob fel egy kapcsolatban, persze a lányok nem beszélnek erről a pasasoknak.Nem is tudom, mi lenne, ha nem tudnám elpanaszolni senkinek, ha bánt valami. A nők nem úgy működnek, mint a fiúk, nekünk ki kell beszélni a gondokat, de az örömöket is. Persze a nők titoktartási fogadalmat tettek.
2020. dec. 29. 11:42
 15/18 A kérdező kommentje:

De mi meleg fiúk vagyunk.

Kategória...

2020. dec. 29. 12:33
 16/18 GallitsGáborCsaba válasza:
Az ezzel kapcsolatos véleményem nekem is az,mint az első válaszolók közül mondta szerintem is helyesen,hogy a Te és a Párod Ügye az Magánügy,ami csak Rátok tartozik és senki másra vagy ha egyikötök mesél Rólatok bármit is egy vagy több Barátnak,a Barátnak már ha Igazi Barát maximum tanácsot vagy tanácsplat van joga adni,remélem ezzel és így velem is Mindenki Egyetért :-)
2020. dec. 29. 22:59
 17/18 anonim ***** válasza:
Engem is zavart mert a magánélet csak ránk tartozik. Az állandóan beleszóltak és a párommal fokozatosan meg romlott a kapcsolat mert már semmit se mertem szólni és csinálni. Úgyhogy állj a sarkadra és beszéljétek át mert ha szeretitek egymást akkor ezt feltétlenül meg kell oldani. Ne járjatok úgy mint én.
2020. dec. 30. 06:20
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ez személy függô.

Engem például szerintem ez nem zavarna, amíg a barátai nem esnek át a ló túloldalára, vagy, ha külön meg nem kértem volna a párom, hogy ezeket ne mondja el nekik.

De ezt szerintem vele beszéld meg, ne itt gyakorin várj megoldást. Mondd el neki, hogy ez téged zavar és több intimitásra vágysz, ha ezt képtelen tiszteletben tartani, akkor én dobnám, de ne várd el azt, hogy úgy kezelje a kapcsolatotokat, ahogy ezt te akarod, ha nem mondod el neki azt, hogy te hogyan is akarod.

2021. jan. 1. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!