Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használt boxeralsókra lenne vevő esetleg, érdemes vaterára feldobni?
Figyelt kérdés
50db kb...2020. dec. 23. 18:19
21/25 anonim válasza:
20 - Elég fura lenne... nekem az az alapértelmezés, hogy minden ruha megy mosásba, egyrészt mert alapból (gyári) szaga van, másrészt meg azért, amit mondasz. Ráadásul mosás után megpuhul egy farmer is, de ha másért nem, tényleg a szag miatt fehérneműt, pólót, pulcsit muszáj mosni.
22/25 anonim válasza:
EBay-re tedd fel ott szoktam látni hogy alkudoznak az alsógatyájért, de ne mosd ki ,úgy többet ér a”gyűjtőknek”
23/25 anonim válasza:
Én eladom a használt zoknijaim, képet is mellékelek a lábamról. Alsógatyáim mellé jár egy használt óvszer és egy női használt tampon. Ez most akció, mindez csak most, csak nektek darabonként 2500 Ft plusz postkaköltség, plusz áfa! Kihagyhatatlan!
24/25 anonim válasza:
Attól függ milyen. Ha valami különlegesebb nem hétköznapi darab és nincs is agyonhasználva, akkor simán el lehet adni. Én láttam már vaterán selyem szatén boxeralsót is és el is vitték.
Tangák is vannak fent ami azért már tényleg gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!