Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A már-már testépítő pasik,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A már-már testépítő pasik, akik pasival (is) szexelnek, inkább magukhoz hasonlót keresnek vagy van azért olyan, aki a vékonyakat preferálja?

Figyelt kérdés
Tudom, tudom, ízlés dolga, de mi az általános, mit figyeltetek meg?

2020. dec. 22. 06:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nincs általános. Ízlés kérdése. Ismerek olyat aki ki van gyúrva hozzám hasonlóan, de a dundi pasik az esetei.

Nekem az átlagos/vékony testalkat jön be. Ebben nem tudsz általánosítani.

2020. dec. 22. 06:39
 2/8 A kérdező kommentje:

Hm.

Köszönöm a választ, akkor nekem nem volt idáig szerencsém kigyúrt pasit találni. A jelek szerint viszont akkor nem reménytelen. :)

2020. dec. 22. 06:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egyformán szeretem a más kigyúrt srácokat, de a vékonyakat is. Más dolgok is számítanak, nem csak ez.
2020. dec. 22. 10:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. :)
2020. dec. 22. 13:35
 5/8 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon vékony vok. Mégis volt már ilyen sráccal dolgom. Ja és PASSZÍV volt :)
2020. dec. 23. 11:28
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm, akkor van remény. :) Már csak találkozni kéne egy izmos pasival, aki szereti a vékonyságom, minden kétségem elillanna örökre. :) :)
2021. jan. 11. 04:48
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én macis, izmos engem is izgatna.
2021. febr. 14. 17:16
 8/8 anonim ***** válasza:
en egy meleg izmos sraccal szivesen edzenék..
2021. febr. 21. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!